Constanța: Bărbat amendat după ce i-a făcut semne obscene unei femei în trafic

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un bărbat a fost amendat după ce i-ar fi făcut unei femei semne obscene în trafic în parcarea Portului turistic Tomis din Constanța. Acesta a rămas și fără permis de conducere pentru 30 de zile pentru conducere agresivă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a efectuat gesturi necorespunzătoare și a avut un comportament agresiv în trafic.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani din Constanța.

 

Bărbatul a fost amendat cu peste 3.000 de lei

 

Acesta a fost amendat pentru conducere agresivă și efectuarea de gesturi obscene, cu suma totală de 3.625 de lei, precum și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că mașina condusă de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reținut și certificatul de înmatriculare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel