Consilieră USR, agresată de doi colegi de la PNL și PMP: "Te las în scaun cu rotile". S-a deschis dosar penal - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un dosar penal pentru ultraj a fost deschis în Ilfov, după conflictul din Consiliul local Mogoșoaia. Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj întocmindu-se în acest sens dosar penal, au transmis vineri reprezenanții IPJ Ilfov. 

Aceștia susțin că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). „Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș.

VIDEO

 

V. Ene, care a agresat o consilieră USR la Mogoșoaia, suspendat din funcțiile de conducere din PNL

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid. „Condamnăm ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov.

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici. „Condamnăm ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma.

„Partidul Național Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri (joi -n.r.), domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament și susținem că violența de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi și ne-au mandatat să îi reprezentăm”, transmite liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma.

El spune că nu tolerează amenințările de orice natură și comportamentele violente.

„Astfel de comportamente nu trebuie tolerate într-un stat de drept. De aceea, considerăm necesar ca toți cei ce care se regăsesc în astfel de situații să apeleze la instituțiile statului. Acei politicieni care consideră că instituțiile sunt la cheremul conducătorului politic arată de fapt comportamentul acestora în funcții publice. Am încredere că plângerea penală depusă de doamna consilier își va urma cursul, fiind soluționată de organele abilitate. Îndemn colegii din toate partidele să dea dovadă de responsabilitate, să nu amplifice, să nu generalizeze și să nu pună etichete nefundamentate. Le cer colegilor mei să dea dovadă de calm, înțelepciune și maturitate, și să nu uite scopul pentru care am fost aleși: să facem tot ce ne stă în puterea și în priceperea noastră pentru binele ilfovenilor. PNL Ilfov va fi mereu un sprijin real comunității pe care o reprezintă, cu scopul de a ajuta la transformarea sa în cel mai bun loc din România în care să trăiești, să muncești și să te relaxezi”, conchide Hubert Thuma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel