Concert umanitar de Crăciun în Catedrala Almudena din Madrid. Banii strânși vor fi folosiți pentru a ajuta o familie săracă din Brăila

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Catedrala Almudena din Madrid (Sursa: Freepik)
Catedrala Almudena din Madrid (Sursa: Freepik)

Un concert umanitar de Crăciun va avea loc, pe 16 decembrie, în prestigioasa Catedrala Almudena din Madrid. Banii strânși în urma evenimentului vor fi folosiți pentru a ajuta o familie săracă din Brăila.

Federația Asociațiilor de Romani din Europa (FADERE) anunță organizarea unui eveniment caritabil deosebit, un "Concert Umanitar de Crăciun", care va avea loc în prestigioasa Catedrala Almudena din Madrid.

Concertul se va desfășura sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 20:00.

"Această seară de Crăciun va aduce în prim-plan amintirea nașterii celui care, pentru salvarea noastră, a părăsit tronul universului și a locuit printre noi. Catedrala Almudena, cunoscută ca fiind Catedrala Regelui Spaniei, va găzdui pentru o seară momente speciale, cu reprezentări ale povestirilor din Bethleem și ale minunatei veste a nașterii.

Un eveniment de o amploare remarcabilă, concertul va beneficia de participarea a 100 de membri ai unui cor, o orchestră formată din români din Spania, interpretarea solistului Daniel Prunaru de la Opera din Phoenix, Arizona, și a Danei Costescu din Anglia. Alături de aceștia, corul de copii "Los Peregrijos" și octetul vocal "Mesagerii" vor completa atmosfera magică a serii", se arată în comunicatul FADERE.

Concertul are un scop caritabil nobil

 

FADERE dorește să aducă lumină în viețile celor nevoiași, iar banii strânși din donațiile celor prezenți la eveniment vor fi direcționați către construirea unei case pentru o familie săracă din județul Braila.

"Ne bucurăm să oferim o seară de bucurie și muzică divină în Catedrala Almudena, iar generozitatea celor prezenți va face posibilă transformarea sărbătorii într-un dar pentru cei în nevoie," a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.

Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este gratuită, invitându-i pe toți să se alăture acestei experiențe muzicale captivante și emoționante.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel