Coadă IMENSĂ la o secție de votare din Londra. Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei (FOTO)

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord transmite un mesaj românilor din Londra care votează în zona Stratford și Barking, după ce s-au format cozi imense la cele două secții de votare.

"#STRAFORD & #Barking.

Cele 2 secții de votare din zona #Stratford și secția din zona #BARKING funcționează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ștampile (STRAFORD) și 14 membri, 12 tablete, 15 ștampile (Barking). Fiecare secție are buletine de vot suficiente - 12.000. La cele 3 secții menționate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători.

Există riscul unor ușoare aglomerări. Pentru a evita riscul să așteptați 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD să folosească una din celelalte 16 secții din Londra.

✅Cele mai apropiate sunt cele două secții de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square, Knightsbridge, Londra, SW1X 8PH dacă intenționați să votați astăzi la #AlegeriPreședinteleRomâniei
Sunt ușor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute și 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secțiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri.

Precizăm că în Londra au fost înființate 19 secții de votare, dintre care 12 în zona de nord a orașului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după 2 zile de vot.

#VoteazăCivilizat!

#AlegeriPreședinteleRomâniei", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

FOTO

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel