Clujean reținut după ce a primit din Spania 10 kg de cannabis

Mihai Dumitru |
Data publicării:

Un tânăr din Câmpia Turzii a ajuns în mâinile poliției după ce a preluat din Cluj-Napoca un pachet transportat cu autocarul din Spania. Pachetul conținea o mare cantitate de stupefiante.

Agenții IGPR au fost sesizați în noaptea de duminică spre luni cu privire la transportul unui pachet care conținea droguri de risc. Un bărbat în vârstă de 21 de ani din Câmpia Turzii a preluat pachetul din cala unui autocar sosit din Spania, iar la scurt timp a fost înconjurat de oamenii legii care l-au imobilizat și transportat în arestul poliției.

Cantitate mare de cannabis

După examinarea conținutului pachetului, polițiștii au descoperit o masă vegetală de culoare verde cu miros înțepător. Testele au relevat că era vorba despre o cantitate de circa 10 kilograme de cannabis, plantă cunoscută în rândul consumatorilor și sub numele de „marijuana” sau „iarbă” și a cărei însămânțare și recoltare este strict interzisă deoarece constituie materia primă pentru droguri considerate de risc.

Riscă închisoarea pentru trafic de droguri

Percheziția efectuată de polițiști la domiciliul suspectului de trafic de droguri a relevat un cântar electronic pentru porționarea cantității de cannabis, plicuri cu semințe ale acestei plante și diverse alte substanțe care fac obiectul unei investigații aflate în curs. Tânărul este în prezent reținut de poliție pentru trafic de droguri și urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel