Clipe de groază pentru un copilaș după ce tatăl său a plecat în Cehia

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copilaș de șase ani, din Buzău, a trecut prin clipe groaznice după ce mama sa l-a abandonat, iar tatăl a fost nevoit să plece la muncă în Cehia.

Micuțul a fost crescut cu multă dragoste de către bunic. Când băbatul a murit, tatăl băiatului, care muncește în străinătate, a fost nevoit să apeleze la concubina sa pentru a-i purta de grijă celui mic. Cât timp tatăl său se afla la muncă în Cehia, mama adoptivă îl bătea cu sălbăticie și îl forța să țină secret acest comportament abuziv.

Amănuntele despre cazul elevului de la școala nr. 16, băgat în spital de mama vitregă, au fost furnizate într-un exces de sinceritate chiar de către conducerea instituției de învățământ.

Întrebată dacă elevul a mai prezentat în trecut urme de agresiune fizică, directoarea instituției a recunoscut că micuțul ar fi avut vănătâi pe corp încă de acum câteva luni, dar nimic grav care să-i pună pe gânduri.

Asistenții de la Protecția Copilului încearcă acum să paseze responsabilitatea în curtea școlii și se fac că nu cunosc procedura în astfel de cazuri, iar cei de la școală invocă omenia tocmai pentru cea care îl chinuia pe copil, scrie Informatiabuzaului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel