Cîțu, despre o eventuală remaniere a lui Voiculescu: Aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
florin citu vlad voiculescu
florin citu vlad voiculescu

Premierul Florin Cîțu, întrebat duminică despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu, a spus: „remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța”.

Întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate, după scandalul de la Spitalul Foișor, Florin Cîțu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

Întrebat, mai departe, la cine se referă, premierul a întrebat dacă este normal să intervină prim-ministrul să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri: „în această situație trebuie să înțelegem cu toții că avem un singur inamic, și anume pandemia. Trebuie să folosim toate resursele pentru a rezolva această problemă”.

Premierul a afirmat, de asemenea, că în secția ATI de la Spitalul Foișor sunt deja 20 de persoane, dintre care una a murit.  Întrebat, în contextul în care mai mulți lideri PNL au cerut remanierea lui Vlad Voiculescu, dacă va propune acest lucru, Florin Cîțu a spus: „remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel