Cipru. Poliţia a GĂSIT a cincea victimă a CRIMINALULUI în SERIE care a UCIS şi o ROMÂNCĂ şi pe fetiţa acesteia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Poliţia din Cipru a descoperit astăzi într-un lac cadavrul unei persoane despre care consideră că este a cincea victimă a unui criminal în serie care a vânat femei străine timp de aproape trei ani fără a fi depistat, printre victime numărându-se şi o româncă şi fetiţa ei.

Cadavrul nou descoperit a fost scos de scafandri dintr-un puţ într-o mină de cupru abandonată situată la vest de capitala Nicosia, acelaşi loc unde o femeie a fost găsită moartă într-o valiză scufundată în urmă cu o săptămână, relatează Reuters.

„Un cadavru a fost găsit descompus. Nu este identificabil şi a fost dus la morgă pentru investigaţii suplimentare”, a spus un reprezentant al poliţiei.

Şi acest cadavru a fost găsit într-o valiză, a afirmat un alt oficial prezent la faţa locului.

 

Un căpitan de armată, presupusul criminal în serie

 

Un căpitan de armată, în vârstă de 35 de ani, se află în arest de la sfârşitul lunii aprilie sub suspiciunea că a ucis cinci femei adulte şi două fete a două dintre victime.

Patru dintre victime ar fi din Filipine, între care o mamă şi fiica sa de şase ani. O femeie din România şi fiica sa de opt ani, dar şi o altă femeie din Nepal au fost de asemenea ucise.

Poliţia susţine că deţine două mărturii din partea suspectului, care le-a cunoscut pe femei online. Majoritatea erau menajere în Cipru şi au dispărut în perioada septembrie 2016 şi iulie-august 2018.

 

Preşedintele cipriot Nikos Anastasiades l-a demis pe şeful poliţiei

 

Cazul a scandalizat opinia publică din Cipru, unde pare să fie cea mai mare atrocitate pe timp de pace împotriva femeilor din istoria recentă a insulei.

Vineri, preşedintele cipriot Nikos Anastasiades l-a demis pe şeful poliţiei, invocând aparente nereguli în ancheta privind dispariţiile femeilor. Cu o zi în urmă, ministrul justiţiei îşi dăduse demisia.

Duminică, suspectul a fost dus în faţa unui judecător, care i-a extins perioada de arest, în aşteptarea finalizării cercetărilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel