Cipru. Ministrul Justiţiei, MUTARE de ULTIMĂ ORĂ după crimele în serie. Doua ROMÂNCE printre victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ionas Nicolau, ministrul cipriot al Justiţiei, şi-a anunţat demisia astăzi, după descoperirea crimelor în serie comisie de un fost militar.

Ministrul cipriot al Justiţiei, Ionas Nicolaou, a demisionat astăzi, în contextul scandalului public provocat de modul în care poliţia a anchetat dispariţia unor femei din alte ţări, victime ale unui presupus ucigaş în serie neprins timp de aproape trei ani, transmite Reuters.

Citește și Cipru. Două ROMÂNCE, mamă și fiica ei, UCISE de un CRIMINAL în serie (FOTO)

„L-am informat pe preşedintele republicii că demisionez din motive de sensibilitate politică”, a declarat Nicolaou presei, după ce a fost primit de şeful statului, Nicos Anastasiades. Ministrul a precizat că demisia a fost acceptată.

 

Autorităţile cipriote, criticate

 

Autorităţile cipriote au fost criticate pentru că nu au anchetat riguros de la început informaţiile privind dispariţiile unor femei. Primele despre care se presupune că au fost victimele criminalului în serie sunt două românce, mamă şi fiică, dispărute în septembrie 2016, iar ultima - o filipineză - în august 2018.

Citește și Cipru. ROMÂNCELE ucise de un CRIMINAL în SERIE au fost IDENTIFICATE

Nikos Metaxas, un bărbat de 35 de ani, ofițer în armata cipriotă, a recunoscut săptămâna trecută că a omorât 5 femei și 2 copii, și a indicat printre victime şi două românce. Joi, legiştii ar fi confirmat că una dintre ele este Livia Florentina Bunea, care a dispărut fără urmă în 2016.

Citește și Cipru. Cum au fost UCISE ROMÂNCELE de CRIMINALUL în SERIE. Detalii CUTREMURĂTOARE (VIDEO)

Este posibil ca şi fiica ei, care era bolnavă, să fi fost printre victimele lui Metaxas, ea fiind a doua româncă care i-a căzut victimă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel