Ciprian Polschi plecase în Afganistan ca să poată plăti TERAPIILE copiilor. Se întoarce într-un SICRIU. Mesajul emoționant al SOȚIEI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ciprian Polschi plecase în Afganistan ca să poată plăti terapiile copiilor. Acum se întoarce acasă într-un sicriu, după ce pe 5 septembrie a fost ucis. 

Ciprian se afla la a treia misiune în Afganistan, împins de nevoia de a strânge bani pentru terapiile celor doi copii ai săi, născuţi cu mici probleme de sănătate. Ciprian Polschi avea 38 de ani şi era pentru a doua oară în acest an în Afganistan. Ultima dată a plecat la mijlocul lunii iulie, cu speranţa că va avea noroc şi se va întoarce sănătos la soţie şi cei doi copii.

Citește și Momentul EXPLOZIEI din atentatul de la Kabul în care un MILITAR ROMÂN a MURIT. IMAGINI CUTREMURĂTOARE (VIDEO)

Pe 21 iulie, Ciprian se fotografia acasă, alături de familia sa. Cu un ochi râdea, dar cu celălalt lăcrima, pentru că se despărţea de cei dragi. „Îmi este foarte dor de tine! Te iubesc mai mult decât propria persoană!", e ultimul mesaj trimis de Mihaela prin intermediul Facebook. Doi băieţi, Gabriel, de 11 ani, şi Alex, mai mic cu doi ani, au rămas fără tată, scrie Adevarul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel