Cioloș, mesaj pentru românii din DIASPORA: "Să stea liniștiți, ei îi pot trimite ACASĂ pe Dragnea&Teodorovici"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Dacian Cioloș a comentat, luni seară, intenția PSD de a limita dreptul muncitorilor români de a lucra în țările mai dezvoltate din Uniunea Europeană.

Invitat în ediția de luni seară a emisiunii "Jurnalul de Seară" de la Digi24, liderul PLUS Dacian Cioloș a vorbit și despre românii din Diaspora, deranjați de declarațiile din ultimele luni făcute de Eugen Tedorovici. 

"Domnul Teodorovici vrea acum, exact ce a vrut și Ceaușescu: să-i împiedice pe români să plece din țară, să rămână să muncească cu forța în România. Într-o Uniune Europeană din care facem parte cu toții și în care libera circulație a muncitorilor e una din valorile de bază a funcționării UE. Văd că o dă la întors, după ce a spus numai prostii", a spus Cioloș, în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu.

"Romănii din străinătate să fie liniștiți"

 

Cosmin Perlipceanu: Domnul Teodorovici este foarte apăsat de faptul că românii pleacă din țară

"Românii pot să fie liniștiți. Uniunea Europeană n-o să lase România și pe domnul Teodorovici să-i împiedice pe români să se ducă să lucreze unde vor. Ei pot să-i trimită acasă pe domnul Teodorovici și pe domnul Dragnea, și să aducă la guvernare oameni care pot negocia în interesul României", a adăugat Dacian Cioloș. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel