Cioloş, ANUNŢ important după alegeri: "Vom propune opţiunea pentru alegerile prezidenţiale"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dacian Cioloş a dezvăluit câteva din planurile sale după rezultatul obţiut la alegerile europarlamentare, printre care şi anunţul unui candidat la prezidenţiale.

"Vă vom propune în curând opțiunea pentru participarea la alegerile prezidențiale. Vrem să abordăm alegerile prezidențiale ca parte a unui proiect mai mare de modernizare a statului si a societății românești. Trebuie să pregătim o modificare a Constituției. Să pregătim un proiect care să includă și să unească diferitele fracturi ale societății românești, iar viitorul președinte trebuie să-și asume acest proiect alături de o forță politică în măsură să-l pună în practică și prin guvernare, dar și prin administrația locală.

Ne pregătim, în același timp, să abordăm împreună și alegerile locale cu candidați comuni pe care îi vom selecta după o procedură comună la care veți fi părtaș", a scris Dacian Cioloş, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PLUS a mai spus că va lăsa în urmă "ranchiuna și dezbinarea".

"Realizez faptul că așteptările celor care ne-au votat la 26 mai sunt foarte mari. Știu că ați înțeles mesajul nostru din campanie că #împreună putem schimba România în bine. Cu încredere și cu determinare, lăsând în urmă ranchiuna și dezbinarea, bazându-ne pe integritate și profesionalism, vom parcurge etapă cu etapă drumul la care ne-am angajat împreună. 26 mai a fost doar începutul. Un început care ne-a trezit și care ne-a dat încrederea că, da, vom reuși. Viitorul nostru este România", a conchis Dacian Cioloş pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel