Ciolacu, despre cursele de avion private pentru Dragnea: "Mă scuzați, nu știam!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Marcel Ciolacu, liderul PSD (Sursa foto: Agerpres)
Marcel Ciolacu, liderul PSD (Sursa foto: Agerpres)

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că dacă au fost achiziționate de PSD trei curse de avion privat pentru Liviu Dragnea, atunci cei vinovați vor săspunde. Liderul interimar al PSD a mai spus că nu va face zid să acopere o ilegalitate, dar că nu se va interesa de cheltuielile respective. 

"Vă rog frumos să mă iertaţi, nu ştiam. Aș vrea foarte mult să vorbim despre prezent și viitor. Sunt ferm convins că dacă s-a încălcat legea cei care au încălcat legea vor răspunde. Nu fac zid și nu acopăr nicio ilegalitate. Nu cunosc detalii. Chiar vă rog frumos să vă uitați la mine. Nu m-am interesat de niciun avion și nu o să mă interesez", a declarat Marcel Ciolacu, vineri, întrebat dacă știe despre plățile făcute de PSD pentru trei curse de avion privat.

Întrebat dacă PSD mai are datorii după alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a răspuns: "O să am grijă ca toată lumea care a avut contract cu PSD, în termen legal, o să-și primească banii înapoi. Nu există niciun partid în România în acest moment care să nu aibă datorii".

Potrivit informațiilor publicate de Euopa Liberă.org, PSD ar fi închiriat avioane private pe trasee care coincideau cu vizitele fostului președinte al Camerei Liviu Dragnea, în același interval de timp. Sumele vehiculate ating 800.000 de euro în 2018, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel