Ciolacu, despre votul în Diaspora: „Ne-am furat-o de atâtea ori, trebuie sa fim bătuți în cap...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Buzău, că PSD este primul partid care trebuie să-și dorească un vot normal în Diaspora. 

„Ne-am furat-o de atâtea ori, încât trebuie să fim bătuți în cap să nu înțelegem că acolo trebuie rezolvată problema. PSD este primul care trebuie să-și dorească că votul din Diaspora să fie normal. Am rămas un pic prizonierii organizării și cum vedem lucrurile.

De ce neapărat secția de vot să fie la ambasadă? Ambasadele nu au fost făcute să fie secții de vot. Se duce ambasadorul sau consulul, închiriază o sala de sport, pune cabine de vot, nu pe culoarele înguste ale unei case în care funcționează o ambasadă sau o reședință. Ne-am învârtit în cercul nostru strâmt”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu, potrivit Ziare.com.

Acesta consideră că PSD trebuie să abordeze teme de actualitate pentru a se putea apropia din nou de oameni, una din aceste teme fiind chiar votul din Diaspora.

„Temele publice care trebuie abordate sunt altele decât schimbarea justiției", a mai spus Ciolacu.

Amintim că mii de români nu au reușit să voteze, pe 26 mai, în Diaspora pentru alegerile europarlamentare, deși unii au stat ore în șir la coadă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel