Cioban român, salvat după ce a căzut într-o râpă: "Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!"

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat căzut într-o râpă dintr-o pădure, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Biniş, a fost salvat de un echipaj de poliţişti. Bărbatul a fost găsit rănit, semi-conştient şi aproape de a intra în şoc termic, informează reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

"'Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!' Aşa a sunat strigătul de ajutor la 112, al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, care a fost găsit de către Poliţia Oraşului Bocşa, căzut într-o râpă în pădurea dintre localităţile Doclin şi Biniş, la aproximativ 20 de kilometri de Biniş, fiind rănit, semi-conştient şi îngheţat de frig.

După direcţionarea la faţa locului a echipajului de poliţie, colegii noştri dispeceri au încercat să păstreze legătura telefonică cu bărbatul, la un moment dat conexiunea întrerupându-se", relatează informarea transmisă de către IPJ Caraş-Severin.

 

"Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!"

 

Polițiștii au plecat în căutarea bărbatului, împreună cu pădurarul care are în responsabilitate zona. Astfel, după aproximativ două ore de căutări, aceștia l-au găsit pe bărbat, semi-conştient, într-o râpă de aproximativ 15 metri.

Bărbatul căzuse în râpă după ce încercase să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp, acesta fiind cioban în zonă. Până la sosirea echipajului medical, poliţiştii au reuşit, chiar dacă vremea era ceţoasă şi ploioasă şi solul ud, să aprindă un mic foc în preajma victimei care risca să intre în şoc hipotermic.

În cele din urmă, bărbatul accidentat a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în acest moment starea lui fiind stabilă, mai menţionează sursa citată, scrie Agerpres.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel