Cine sunt cele cinci victime ale accidentului din județul Prahova. Martor: „A fost viteză sau a adormit cineva la volan”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cine sunt cele cinci victime ale accidentului de pe DN1. Martor - A fost viteză sau a adormit cineva la volan Sursa IUS Prahova
Cine sunt cele cinci victime ale accidentului de pe DN1. Martor - A fost viteză sau a adormit cineva la volan Sursa IUS Prahova

Un accident cumplit a avut loc pe DN1, în localitatea prahoveană Nistoreşti. În urma impactului frontal dintre două autoturisme, cinci bărbați au decedat. Cei cinci era foarte tineri și aveau 18, 20, 21, 31 şi respectiv 43 de ani.

O femeie în vârstă de 35 de ani, pasageră în cel de al doilea autoturism implicat în accident, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Şoferul celui de al doilea autorurism, în vârstă de 35 de ani, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţia Prahova a anunţat că pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Braşov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. În accident au fost implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi a celor 4 pasageri din maşina acestuia. O pasageră din maşina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

„Cea argintie venea de sus cea neagră din jos, depăşise pe omul care e aicea cu maşina şi el pe sub ele, a trecut când era în aer. Noi am auzit, stăm la 300 de metri mai sus, s-a auzit foarte tare. La 30 de secunde după ce am auzit impactul soţia mea a dat telefon la 112. O bubuitură mare… un şuier înainte… aicea a fost viteză sau a adormit cineva la volan”, a povestit Adrian Anton, citat de Stririle PTOTV. 

Se ştie deocamdată că maşina în care se aflau muncitorii venea dinspre munte. A lovit puternic un alt autoturism care circula regulamentar şi în care se erau doi tineri, şoferul de 34 de ani şi o femeie în vârstă de 35 de ani. „La momentul ăsta nu am stabilit cu certitudine ce s-a întâmplat şi de ce a pătruns pe contrasens”, a declarat comisarul-şef Adrian Iacob, Poliția Rutieră Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel