Cine este tânăra care și-a transmis moartea LIVE, pe Facebook (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tânăra care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova în urma căruia și-a pierdut viața avea 25 de ani și era din localitatea Siliștea Crucii.

Potrivit Antena 3, ea se afla pe scanul din dreapta față, într-o mașină condusă de un șofer de 25 de ani, din Craiova. În mașină, pe bancheta din spate, se afla a treia persoană - o altă femeie.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, și a fost transmis LIVE pe Facebook. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a izbit de un stâlp.

Tânăra de 25 de ani transmitea „distracția" din mașină, pe fond de manele. La un moment dat, femeia îl atenționează pe șofer speriată: „Condu, bă, ca lumea!". În secunda următoare se produce impactul, iar tânăra din față scapă telefonul din mână. Transmisiunea, însă, continuă, auzindu-se gemetele și strigătele de ajutor ale celor aflați în mașină.

Cele trei persoane au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel