Cine este românul care a inițiat o strângere de fonduri pentru Cazino. Răsturnare de situație în dosar

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român a iniția pe facebook o campanie de strângere de fonduri pentru Cazinoul din Constanța. Bărbatul locuiește în Italia și acum s-a ales cu dosar penal.  

Românul din Italia este cercetat acum de polițiștii constănțeni infracțiunea de înșelăciune. De asemenea, este bănuit că ar fi vrut să folosească banii strânși în scop personal. 

De când a început strângerea de fonduri și până în prezent, omul a reușit să strângă aproximativ 1.300 de euro de la 80 de persoane. 

Bărbatul a vrut să strângă trei milioane de euro în urma donațiilor. Cu acești bani ar fi vrut să reabiliteze Cazinoul. 

(w670)

Polițiștii s-au autosesizat

 

"Cazinoul din Constanţa este al constănţenilor şi aşa trebuie să rămână. Dacă reuşim restaurarea şi reintroducerea acestuia în circuitul turistic se va crea o fundaţie care să se ocupe de administrarea acestui simbol al oraşului Constanţa. Cazinoul va fi donat fundaţiei care se va asigura de păstrarea şi mentenanţa acestui simbol în numele constănţenilor", scrie în descriere. 


"Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi iniţiat, pe o reţea de socializare, o campanie pentru strângerea de fonduri, în scopul restaurării clădirii Cazinoului din municipiul Constanţa. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu este autorizată în scopul mai sus-menţionat, astfel că aceasta este bănuită că ar induce în eroare cetăţenii pentru a obţine foloase patrimoniale injuste", potrivit IPJ Constanța. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel