Cine e polițistul prins la pensat în timpul programului și cine l-a dat de gol. Explicația lui: "Eram la filaj"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Apar noi detalii din ancheta care în vizează pe polițistul din Capitală prins la pensat în timpul programului. Tânărul a încercat să-și justifice prezența la salon însă explicațiile sale i-au convins pe anchetatori. 

Cazul unui polițist din București care este anchetat deoarece s-a dus la pensat în timp ce era de serviciu a făcut înconjurul internetului. Noi detalii din anchetă ies acum la iveala. Astfel, tânărul a fost reclamat chiar de jandarmul pe care l-a lăsat să patruleze singur și care l-ar fi avertizat că nu este în regulă ce face.

Jandarmul respectiv a mers singur la o intervenție urgentă, la care agentul de poliție a ajuns cu întârziere. Totodată, în momentul în care cosmeticiana a fost audiată, ea a recunoscut că agentul i-a fost client în seara cu pricina.

Ce s-a întâmplat pe 23 ianuarie

 

În 23 ianuarie, agentul a fost repartizat pe tura de noapte împreună cu un jandarm, să patruleze pe raza Secției 23 din Capitală. La o oră de la intrarea în serviciu, și-a anunțat colegul că trebuie să plece, o oră, pentru că are o programare la pensat. Jandarmul care completa echipa le-a raportat superiorilor că l-a avertizat că nu își poate rezolva problemele personale în timpul serviciului.

"Agentul de poliție nu a răspuns solicitării dispeceratului de a se prezenta la un caz "Cod 2" care implică prezența tuturor echipajelor aflate în dispozitivul de siguranță publică pe raza secției la cazul respectiv”, se arată în raportul anchetei interne.

Pentru că jandarmul le-a raportat imediat superiorilor incidentul, așa cum a anunțat Jandarmeria Capitalei, a fost demarată o verificare, iar toți cei implicați au fost audiați. Agentul de poliție a susținut că era, de fapt, într-o misiune de filaj.

„Mai trebuie precizat faptul că susținerile agentului de poliție nu pot fi apreciate ca sincere, având în vedere declarația olograf a doamnei cosmetician (...) precum și raportul întocmit de sergentul major din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Minicipiului București”, se arată în raportul poliției.

Poliția Capitalei a recunoscut incidentul

 

Poliția Capitalei anunță anchetă după ce un polițist a fost prins la pensat în timpul serviciului.

„La data de 23 ianuarie a.c., un polițist de la Secția 23 Poliție a făcut demersuri pentru a se programa la un salon de cosmetică, ulterior deplasându-se la acesta în timpul programului de lucru”, este anunțul făcut de Poliția Capitalei.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a început o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment.

Mai multe surse spun că polițistul nu a mers la un eveniment pentru că era la salon la pensat și ar fi fost dat de gol de către o angajată.

Agentul cercetat a intrat în poliție în urmă cu doi ani. Face parte din promoția anului 2019. El are 32 de ani și a absolvit două facultăți, dintre care una este Academia de Studii Economice.

Dacă agentul va fi găsit vinovat după cercetarea disciplinară, riscă de la o mustrare scrisă până la excluderea din profesie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel