Chef Florin Dumitrescu a ajuns aseară de urgență la spital, la Iași, cu 10 minute înaintea unui eveniment (surse BZI)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Chef Florin Dumitrescu era așteptat, vineri, de la ora 19.00, la un eveniment la un restaurant din Iași. Cunoscutul bucătar român a ajuns însă la Unitatea de Primiri Urgențe, cu 10 minute înainte.

Florin Dumitrescu s-a lăsat așteptat de ieșeni la eveniment, pentru că i s-a făcut rău. Îndrăgitul bucătar a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe din Iași chiar cu 10 minute înainte de prezentarea evenimentului, potrivit BZI.

Florin Dumitrescu este un bucătar extrem de apreciat și cunoscut. El are o experiență de viață spectaculoasă, după ce și-a început cariera la 14 ani. Ajutat de tatăl său, imediat după s-a angajat ca ajutor la un restaurant din București, unde salariul era de 100 de dolari.

Chef Florin Dumitrescu a ajuns aseară de urgență la spital

 

În doar trei ani, Florin Dumitrescu a câștigat o experiență colosală în bucătărie. 'Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui', a declarat Florin Dumitrescu pentru Adevărul. În 2007, a decis să plece în Italia, pentru a se perfecționa în arta gastronomiei.

Vezi și: Acuzații de sabotaj în Finala Chefi la Cuțite 1 decembrie 2022, după aflarea câștigătorului. O spun fără ocolișuri: "A sabotat-o!"

'Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare', relata celebrul chef într-un interviu pentru Adevărul. După trei ani, s-a întors în România, devenind Chef-ul unuia din cele mai renumite restaurant din București.

2. -imagine fara descriere- (florin-dumitrescu.jpg)

În anul 2012, Florin  și-a făcut debutul în televiziune, la Pro Tv, cu emisiunea 'Masterchef', avându-i colegi, în calitate de jurați, pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. La vremea aceea cel mai tânăr jurat 'Masterchef' din lume, a devenit rapid celebru pentru firea sa spontană și explozivă. În anul 2016, cheful a schimbat televiziunea, devenind jurat alături de aceeași colegi în show-ul culinar 'Chefi la cuțite', de la Antena 1, potrivit Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel