Acuzații de sabotaj în Finala Chefi la Cuțite 1 decembrie 2022, după aflarea câștigătorului. O spun fără ocolișuri: "A sabotat-o!"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Câștigătorul Chefi la Cuțite 2022 îl dezvăluim în această seară pe 1 decembrie. Acesta va fi decis dintre Flori, Raluca și Adrian, concurenții care au reușit să se califice în finală. Surpriza va fi uriașă. Știrea este live și puteți vedea update-uri în timp real din emisiune. Oxy este bănuită de membrii echipei sale că a sabotat-o pe Raluca Todea ca să nu câștige marele premiu. 

Seara de gală a sezonului aniversar Chefi la Cuțite aduce un spectacol trepidant! Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi dau cea din urmă bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ei sunt concurenții care au rămas în cursă după o semifinală solicitantă: au trecut prin trei probe grele. Pentru cel dintâi test, au evocat în farfurii gustul copilăriei, fiind jurizați de persoane apropiate, aceleași care ulterior li s-au alăturat pentru a doua probă, la care au creat câte un preparat de lux. La cel din urmă test al semifinalei, Gina Pistol le-a cerut să pregătească câte un ”signature dish” – câte o farfurie care să poarte autograful culinar al fiecărui concurent, proba fiind jurizată de cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După totalul punctajelor obținute, primele trei locuri ale clasamentului au primit undă verde pentru finală. Iar de această dată, toți cei trei Chefi s-au bucurat din plin, având fiecare câte un reprezentant în bătălia culinară decisivă din această seară. Chef Scărlătescu intră în lupta pentru trofeu cu deținătorul cuțitului de aur, Adrian Stroe, în vreme ce Chef Dumitrescu este reprezentat de Raluca Todea, iar Chef Bontea pariază pe Florica Boboi.

2. -imagine fara descriere- (castigator-chefi-la-cutite-2022-poza-din-finala.jpg)

Finala Chefi la Cuțite 2022. Numele câștigătorului

Urmează un final de cursă încărcat de momente tensionate. Vorbim despre cea din urmă întrecere… la cuțite și mai ascuțite! Ce strategie va avea fiecare finalist și cum își va crea meniul à la carte pe care trebuie să-l pregătească telespectatorii vor descoperi în marea finală din această seară. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au cea mai grea misiune: aceea de a alege cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. În cine își vor pune toată încrederea? De partea cealaltă, concurenții aleși trebuie să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Aceasta este provocarea lor supremă și nu este deloc una ușoară. Astfel, în marea finală Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30, telespectatorii vor asista la o cursă nebună contracronometru, la capătul căreia vor afla care dintre concurenți va obține trofeul sezonului aniversar și premiul de 30.000 de euro.

Echipele pentru finala Chefi la Cuțite. Acuzații de sabotaj

Doar patru concurenți au voie să aleagă cei trei finaliști pentru a găti pentru ei, astfel că misiunea devine mai dificilă decât în celelalte sezoane.

Echipa lui Adi: lady Nosfe, Andrei, Titus, Brigita

Echipa Ralucăi: Ștefania, Manciu, Oxy, Florin 

Echipa lui Flori: Gabi, Carmen(cofetara), Paco, Gigi.

A izbucnit și un adevărat scandal la prepararea felurilor de mâncare. Oxy a încurcat totul și a fost acuzată de toți membrii echipei sale că a făcut-o intenționat pentru ca Raluca să nu câștige finala Chefi la Cuțite. 

"Oxy a fost azi la 10% din capacitate: o spun fără ocolișuri: cred că Oxy a sabtotat-o astăzi pe Raluca. A fost ca un copil căruia i-a luat cea mai bună prietenă jucăria și ea i-a stricat-o ca să se răzbune," a spus Manciu, făcând referire la posibila supărare a lui Oxy că finalistă a fost Raluca și nu ea. 

"Am pus-o pe Oxy să gătească lucruri fără prea mare importanță, ca să nu mai greșească nimic," a spus și Raluca în momentul în care a văzut că Oxy nu performează deloc. Raluca a izbucnit în plâns și chiar a amenințat-o pe Oxy că o va bate pentru că nu face nimic cum trebuie în finală, deși pe parcursul întregii emisiuni cele două au fost prietene. 

Oxy a fost într-adevăr veriga slabă și aproape toată finala s-a desfășurat în jurul enigmei dacă aceasta a vrut sau nu să o saboteze pe colega ei, Raluca. Bătălia pentru premiul de 30 000 euro s-a dat așadar între Cătălin și Flori de la Bontea. 

Marele câștigător al showului Chef la Cuțite 2022 este Flori din echipa lui Sorin Bontea. 

"Doamne, visul meu! Am câștigat, doamne fac infarct!" a spus Florica Baboi după ce a aflat că a câștigat concursul. 

Florin Dumitrescu i-a spus Ralucăi motivul pentru care nu a câștigat: "Ai avut peștele crud! Ăsta a fost principalul motiv!" 

Ceilalți concurenți au aplaudat-o pe Flori și i-au recunoscut munca:

"Mereu când o strângeam de mâini îi simțeam mâna aspră, a muncit foarte mult fata asta. Merita să câștige!" a spus Raluca după ce s-a aflat câștigătorul.

"Eu nu am câștigat nimic niciodată! Nici un leu. Am muncit toată viața, am pornit de la munca câmpului!" a spus Flori care a început să plângă.

"Felicitări lui Flori! A muncit foarte mult să câștige și oamenii muncitori merită!" a spus și Adrian. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel