Cetăţean moldovean, reţinut în România. A trecut graniţa fraudulos

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au reţinut un bărbat cu cetăţenie din Republica Moldova, care era căutat de autorităţile române pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 56 de ani se prezentase la frontieră cu intenţia de a intra în România, însă figura în baza de date cu o condamnare dată de autorităţile române.

"În ziua de 30 iunie a.c, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean moldovean, în vârstă de 56 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emis de către autorităţile române un mandat de arestare, bărbatul fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat din R. Moldova în România", a transmis ITPF.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel