Celebrul colecționar de artă, Gabriel Mager, s-a împușcat. Ce mesaj a transmis pe Facebook

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Colecționarul de artă, Gabriel Mager, s-a împușcat în gură
Colecționarul de artă, Gabriel Mager, s-a împușcat în gură

Celebrul dealer de artă, Gabriel Valentin Mager, a fost găsit împușcat în gură în propria locuință. Polițiștii spun că este vorba despre o sinucidere pe care bărbatul a plănuit-o în detaliu.

Părinții lui Gabriel Valentin Mager au fost cei care i-au alertat pe polițiști, întrucât nu mai primeau niciun semn de la el. Ba mai mult, au fost vizitați în ultima săptămână de fiul lor,  pentru a-și lua rămas bun, scrie gândul.ro

Din primele cercetări ale Poliției, colecționarul de artă a folosit o armă pentru care nu avea aviz.  Gabriel Valentin Mager suferea de depresie și a lăsat un bilet în care își explică gestul, notează sursa citată.

Mager nu se confrunta cu probleme financiare, întrucât organiza licitații internaționale pentru a vinde obiecte de artă valoroase. Singura care i-ar fi cunoscut problemele emoționale ar fi fost i prietenă care a dat deja mai multe detalii procurorilor.

Șoc în lumea artei. Gabriel Valentin Mager s-a împușcat 

 

Chiar dacă au indicii suficiente care arată că este vorba despre o sinucidere, Poliția ia în calcul toate variantele. Au fost făcute mai multe percheziții și se cercetează dacă dealerul de artă a fost presat de cei care au participat la licitațiile internaționale. Gabriel Mager era căsătorit cu o indoneziană și nu părea depresiv.

Cu toate acestea, mesajul de pe contul său de Facebook este controversat. Arată percepția despre bani:„ Ai bani, mănânci! N-ai bani, nu ți-e foame!”, este chiar mesajul principal de pe rețelele de socializare.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel