Cele mai puternice trei trucuri din 2022 pentru a curăța casa

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cele mai puternice trei trucuri din 2022 pentru a curăța casa
Cele mai puternice trei trucuri din 2022 pentru a curăța casa

Suntem la câteva zile până să terminăm 2022, încă un an a rămas cu noi provocări și noi trucuri pentru curățarea locuinței și, deși am avut multe favorite, din moment ce fiecare ne-a scos dintr-o problemă diferită, astăzi vă vom prezenta cele mai bune trei trucuri pentru a curăța casa pe care le-am descoperit în 2022.

Aceste trucuri sunt polivalente, simple, ieftine și ne scot cu ușurință din multe necazuri. Suntem siguri că acasă putem găsi tot ce ne trebuie pentru a menține o casă curată, armonioasă, plăcută, care miroase delicios, așa că vom profita de aceste trucuri pentru a avea un 2023 strălucitor și confortabil.

Un truc extraordinar de curățare! De ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați cu capul în jos

 

Cele mai puternice trei amestecuri de casă pentru a curăța casa pe care le-am descoperit în 2022

 

Elimină ploșnițele de pat

O să ai nevoie:

- 4 linguri de balsam

- 2 căni de apă

- ¼ cană alcool

- sticlă cu pulverizator.

Pas cu pas:

Turnați toate ingredientele în sticlă. Se agită foarte bine. Pulverizați pe cuverturi de pat, cearșafuri și prosoape de câte ori doriți. Alcoolul va ajuta la uciderea bacteriilor și la respingerea ploșnițelor de pat, în timp ce balsamul de rufe poate elimina ridurile și mirosurile neplăcute. Pulverizați cu o oră sau două înainte de culcare sau înainte de a vă face patul dimineața, dar lăsați-l să se usuce puțin înainte.

Mop cu scorțișoară 

O să ai nevoie:

- apă

- oțet alb

- bețe de scorțișoară.

Pas cu pas:

Mătură foarte bine casa din interior spre exterior. Scoate gunoiul în afara casei și pune-l într-o pungă. Într-o găleată adăugați apă și o cantitate generoasă de oțet alb, ștergeți tot din interior spre exterior. Când ați terminat de curățat, aruncați această apă la scurgere. Fierbeți doi litri de apă cu câteva batoane de scorțișoară la foc mic până când își eliberează toată esența. Clătiți foarte bine mopul. Curățați-vă casa cu apă cu scorțișoară, dar de data aceasta din exterior înăuntru pentru a atrage energia pozitivă. Acest amestec îți aromatizează casa cu un miros natural delicios, atrage și belșug, prosperitate, bani și noroc și, de parcă nu ar fi de ajuns, sperie dăunători precum gândacii sau șoarecii.

Pătrunjel, miere și lămâie. Trucul din aceste trei ingrediente face magie!

Elimina mucegaiul, petele si mirosul neplacut din baie

O să ai nevoie:

- prosoape de hârtie sau hârtie igienică

- clor.

Pas cu pas:

Tot ce trebuie să faceți este să îndoiți prosoapele de hârtie sau hârtia igienică pe orizontală, astfel încât să fie mai groasă, dar alungită. Așezați hârtia pe toată marginea rosturilor unde se afla matrița. Pune-ți mănușile de cauciuc. Aplicați clor pe hârtie până când aceasta este bine impregnată. Lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Scoateți hârtia cu mănușile și veți vedea că mucegaiul va dispărea. Poți schimba și clorul cu oțetul alb, este foarte eficient în eliminarea mucegaiului, iar dacă vrei să ai aceeași putere de albire ca și clorul, amestecă oțetul cu zeama de lămâie și procedează la fel ca și cu clorul. Clătiți foarte bine. Curățați cu o cârpă moale și uscată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel