Cele mai ieftine destinații de vacanță pentru 2021. Ce prețuri sunt în străinătate și pe litoralul românesc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cele mai ieftine destinații de vacanță pentru 2021. Ce prețuri sunt în străinătate și pe litoralul românesc
Cele mai ieftine destinații de vacanță pentru 2021. Ce prețuri sunt în străinătate și pe litoralul românesc

N-am plecat în 2020 în vacanțe în străinătate, dar am putea să ne luăm revanșa în această vară. Dacă accesăm din timp o vacanță, ne-am putea bucura chiar și de o ofertă pe bani puțini.

În Grecia, una din destinaţiile preferate de noi, românii, până pe 21 august putem găsi un sejur începând de la 95 de euro de persoană, 5 nopţi la un hotel de 3 stele cu zbor inclus, mai precis în Corfu.

La vecinii bulgari, dacă mergem în această lună găsim pachete all inclusiv, 5 nopţi, la hotel de 3 stele cu 96 de euro de persoană. Din iulie, însă, preţurile cresc şi cu 35%, iar în august se duc şi mai sus cu vreo 20 de procente.

Nici Turcia nu e scumpă. Un sejur începe de la 115 euro. Tarifele sunt valabile pentru iunie şi iulie. Şi plajele din Albania pot fi o opţiune. Aici, un sejur - 5 nopţi, la hotel de 3 stele costă 90 de euro de persoană, cu zbor inclus.

Dacă nu aveţi concediu lung, puteţi accesa şi un city break - Roma, Istanbul, Barcelona - preţuri între 80 şi 280 de euro de persoană cu zbor şi cazare inclusă.

 

Litoralul românesc, printre preferințele românilor

 

Litoralul românesc este printre primele opţiuni pentru turiştii care nu vor să rişte nimic nici în acest an. De la nord la sud, hotelierii se laudă cu cereri multe, mai ales în vârf de sezon.

Cel mai ieftin sejur rămâne tot în sud, unde găsim şi cele mai multe oferte all inclusive.

Dintr-un capăt în altul, litoralul se pregăteşte de un val uriaş de turişti. Hotelierii spun că au păstrat preţurile din 2019, ca să existe cerere şi să poată fi compensate pierderile. Astfel, există deja hoteluri aproape în întregime ocupate în lunile iulie şi august. Mamaia vine cu plajele lărgite şi petreceri în cluburi, iar Eforie, cu pachete all inclusive la preturi mai mici.

În Mamaia, o noapte la hotel, cu mic dejun şi şezlong inclus în preţ, costă de la 450 de lei în sus - pe cameră, informează Antena 3, iar în Eforie, cu aceiaşi bani, stai la all inclusive, în varf de sezon.

Un sejur de 7 nopţi la noi în complex este undeva la 1400 de lei tot sejurul cu mic dejun.

În Vamă, proprietarii de hoteluri şi pensiuni se chinuie să-i convingă pe tineri să stea mai mult de un weekend.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel