Italia: Cei mai talentați copii români, premiați la Roma, la Gala Tinerelor Talente

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Duminică, 21 octobrie 2018, la Roma, va avea loc GALA TINERELOR TALENTE şi decernarea PREMIILOR DE EXCELENŢĂ PROPATRIA. Protagoniştii vor fi tinerii şi adolescenţii români talentaţi din Diaspora, care s-au afirmat obţinând rezultate remarcabile în muzică, arte vizuale, sport sau alte domenii.

După un adevărat maraton cultural, a 8-a ediţie a FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL PROPATRIA-TINERE TALENTE ROMANEŞTI se apropie de final.

Duminică, 21 octobrie 2018, la Roma, va avea loc GALA TINERELOR TALENTE şi decernarea PREMIILOR DE EXCELENŢĂ PROPATRIA care va fi, ca în fiecare an, punctul culminant al Festivalului organizat şi promovat de către Asociaţia culturală româno-italiană Propatria in colaborare cu Accademia di Romania la Roma cu susţinerea Ambasadei României în Italia. 

Vor sosi la Roma pentru acest eveniment numeroşi participanţi şi oaspeţi din mai multe ţări: România, Italia, Moldova, Franţa, Austria, UK, Finlanda, SUA. Protagoniştii vor fi tinerii şi adolescenţii români talentaţi din Diaspora, care s-au afirmat obţinând rezultate remarcabile în muzică, arte vizuale, sport sau alte domenii. Publicul va avea totodată plăcerea să întâlnească şi personalităţi de vârf din lumea culturală românească. Spectacolul de gală va fi un triumf de momente artistice de excelenţă.

Pe parcursul spectacolului, susţinut de către aceşti tineri extrem de valoroşi, se vor acorda premii, diplome de merit şi de excelenţă precum şi nelipsitul trofeu Propatria, devenit deja tradiţie.Vor fi răsplătiţi astfel pentru realizările lor de exceptie în domeniul artei, ştiinţei şi sportului.

În urma colaborării cu Direcţia Didactică a Teatrului Golden prin Directorul Laura Ruocco (actriţă), şi anul acesta, vor fi acordate 4 burse in valoare de câte 1000 de euro, care vor permite celor 4 câştigători să studieze la "Golden Academy", Academia de Spectacol a Teatrului Golden.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel