Ce ascundea în mașină un șofer român. A fugit imediat când i-a văzut pe polițiști

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O mașină condusă de un timișorean care încerca să fugă de polițiști s-a răsturnat într-un șanț. Bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar în mașină au fost găsite plante canabis și o substanță uscată.

Incidentul s-a produs în județul Timiș, pe D.J. 708/B, dinspre Ghioroc spre Șiria. Șoferul în vârstă de 27 de ani nu a oprit la semnalele agenților de Poliție. El a fost urmărit până în localitatea Cuvin, unde autoturismul s-a răsturnat într-un șanț.

Bărbatul nu a fost rănit, însă trebuie să dea explicații polițiștilor. El avea dreptul de a conduce suspendat, iar în mașină au fost descoperite „8 plante cu aspect de canabis cu înălțimea de aproximativ 1 metru și 4 grame se substanță uscată,culoare verde-oliv, cu miros înțepător”.

La fața locului, au fost chemați și polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate. Plantele și substanța uscată au fost ridicate în vederea expertizării. În prima fază, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel