Dăncilă l-a anunțat pe Timmermans că nu RENUNȚĂ la OUG pentru completurile de cinci

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă nu renunță la Ordonanța privind completurile de cinci. I-a spus acest lucru și lui Frans Timmermans. Singurul lucrur pe care i l-a promis oficialului europen este faptul că înainte de adoptarea OUG va trimite textul proiectului la Comisia Europeană.

Dăncilă nu a dat declo înapoi și i-ar fi spus clar prim vicepreședintelui Comisiei Europene că va adopta OUG -ul cât de curând.

„Am avut un dialog constructiv cu prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. (…) I-am spus ca vreau să dau această OUG, că este un act de dreptate pentru toți cei care nu au avut un proces corect pentru că completurile de 5 au fost stabilite în mod ilegal. Nu știu dacă acuzațiile sau achitările au fost corecte sau nu, dar eu ca prim-ministru trebuie să asigur cetățenii româniei că în România toți au dreptul la un proces corect” a declarat Dăncilă la AAntena 3 după întâlnirea cu oficialul european.

Liviu Dragnea a declarat de mai multe ori că s-a tergiversat prea mult adoptarea acestei ordonațe și a dat ordin să se urgenteze lucrurile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel