Cazul lui Daniel IMPRESIONEAZĂ Italia: românul, victima unui accident de mașină, nu are unde să doarmă după ieșirea din spital  

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Daniel, românul din Italia care nu are unde sa se duca dupa iesirea din spital (Foto: prealpina.it)
Daniel, românul din Italia care nu are unde sa se duca dupa iesirea din spital (Foto: prealpina.it)

Presa din Italia scrie despre cazul tragic al unui român fără adăpost asupra capului care va fi externat din spital după ce a suferit o intervenție chirurgicală, însă nu are unde să se ducă.

Daniel, un român fără adăpost care a suferit un accident la Gallarate (Lombardia) pe 8 februarie, este pe cale acum să părăsească spitalul după o operație delicată și o lungă perioadă în care a trebuit să stea sub observația medicilor.

Românul trebuie să evite orice efort timp de 90 de zile

 

Potrvit publicației Prealpina.it, românul este operat la un picior și trebuie să evite orice efort timp de 90 de zile. Doar că acesta nu are unde să se ducă. Avocatul din oficiu care a acceptat să îi apere drepturile în instanță face un apel la autorități și încearcă să-i găsească un pat și un acoperiș deasupra capului.

"Dacă nu stă la pat timp de 90 de zile riscă să rămână șchiop pentru tot restul vieții sale", a spus avocatul.

Povestea tragică a lui Daniel

 

Daniel trăia împreună cu Jack, câinele său, sub podul Mornera. Pe 8 februarie, bărbatul a fost lovit grav de un autoturism în zona Pieței San Lorenzo, suferind multiple fracturi la picioare.

La câteva zile de la internarea în spitalul Sant’Antonio Abate au apărut complicații, viața pe stradă influențându-i în mod negativ starea de sănătate generală. El a fost operat la tibie și peroneu și a rămas în spital până în aceste zile, când medicii au decis că poate fi externat cu condiția ca timp de 90 de zile să nu depună niciun efort.

Avocatul Pietro Romano, care a acceptat să-l reprezinte în cazul accidentului suferit pe 8 februarie, face un apel la toți cei care ar avea posibilitatea să îl ajute pe Daniel cu un pat unde să doarmă, având în vedere că locurile în centrele publice și religioase de găzduire a persoanelor nevoiașe sunt toate ocupate.

"Caut pe cineva care să-l găzduiască. Are nevoie de un pat. Câinele este deja în grija unei alte persoane. Dacă nu stă la pat timp de 90 de zile, medicii au spus că riscă să rămână șchiop pe viață. Sper că se va declanșa un val de solidaritate.

Eu mă voi ocupa de tot ceea ce va avea nevoie în această perioadă de recuperare, dar avem nevoie să-i găsim un pat și un acoperiș deasupra capului. Nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon 333-4437767”, spune avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel