Cazul Epstein: noi acuzații împotriva lui Ghislaine Maxwell, iubita magnatului

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

După sinuciderea magnatului Jeffrey Epstein, în 2019, Ghislaine Maxwell, fosta iubită, a fost în centrul investigațiilor autorităților americane. La începutul săptămânii, pe numele acesteia au fost făcute noi acuzații pentru conspirație la trafic sexual și trafic sexual al unui minor. Doamna Maxwell este acuzată că a recrutat o fată minoră pentru o întâlnire amoroasă cu pedofilul Epstein, în casa acestuia din Palm Beach, Florida. Presupusa victimă, cea de a patra, avea 14 ani la data când a cunoscut-o pe Maxwell.

Despre Ghislaine Maxwell, fiica magnatului media Robert Maxwell, se știe că a avut o relație cu finanțatorul Epstein în anii '90 și că l-a prezentat de-a lungul vremii unor persoane influente și bogate ca Bill Clinton și prințul Andrew al Marii Britanii.

Până la aceste noi acuzații, G. Maxwell se confruntase cu șase acuzații: patru pentru perioada 1994-1997, când procurorii spun că a ajutat Epstein să îngrijească fete de până la 14 ani, celelalte două pentru mărturie mincinoasă din 2016. Fără noile acuzații care i se aduc, fosta iubită a lui Epstein riscă o pedeapsă de 35 de ani de închisoare.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel