Cazul Caracal. Gheorghe Dincă: „Nu mai pot, o să clachez!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ies la iveală noi informații despre Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal, cel despre care se crede că le-a răpit pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Este deja cunoscut faptul că Gheorghe Dincă s-a plâns în repetate rânduri de condițiile neprielnice din arest, explicând ba că nu îi place mâncare, ba că nu se poate odihni sau că se simte rău.

În perioada în care a stat în arest în București, presupusul criminal de la Caracal a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil, fiindcă ai săi colegi de celulă l-au respins și s-au comportat urât.

De fapt, Gheorghe Dincă a solicitat chiar și la proces un nivel special de pază și protecție, de teamă că părinții tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea reacționa violent la adresa lui.

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar..."nu mai pot, o să clachez". Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit Antena 1.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel