Caz șocant: Un român de 75 de ani a violat o octogenară pe care o avea în grijă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Caz șocant: Un român de 75 de ani a violat o octogenară pe care o avea în grijă
Caz șocant: Un român de 75 de ani a violat o octogenară pe care o avea în grijă

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din județul Iași, este cercetat de polițiști pentru viol. Victima sa este o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.

Potrivit realitateadeiași.net, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
 
Din investigaţiile efectuate până în acest moment, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, un bărbat în vârstă de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.
 
În urma faptei sale, acesta a fost condus de polițiști la audieri, unde barbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, relatează realitateadeiași.net.

 

Sfârșit tragic pentru o româncă: A fost ucisă în bătaie de nepotul ei pe care l-a crescut de mic

 

Cazurile asemănătoare, în care bătrânele devin victime, sunt tot mai frecvente. Astfel, o bătrână de 93 de ani din județul Cluj a avut parte de un final tragic. Femeia a fost ucisă în bătaie, iar principalul suspect este nepotul pe care l-a crescut de mic și care locuia în aceeași curte cu ea.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, șomer, necăsătorit și obișnuit cu băutura, se certa des cu bunica lui, spun apropiații familiei. A recunoscut crima în fața procurorilor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un vecin, venit în vizită la femeie, a descoperit crima. „Acolo era tot un sânge, bătrâna lovită în cap, aici la umăr. Nu era om rău, nu știu cum să zic. Mai erau certuri, dar cu noi nu avea nimic. Consuma, bine, aia era... alcool și țigări, una dintr-alta le aprindea”, spune vecinul care a descoperit crima, conform Știrile PRO TV. Nepotul locuia în aceeași curte cu bunica lui, de când era mic. Nu era căsătorit și în ultima vreme era șomer.

S-a apucat de băutură, spun cunoscuții, iar certurile dintre el și bătrână nu mai conteneau.

Mama și sora bărbatului vinovat îi vizitau aproape zilnic și aveau grijă de bunica în vârstă de 93 de ani. Bărbatul vinovat și-a recunoscut crima, astfel că a fost reținut imediat de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel