Caz șocant: Românce minore, violate, filmate și apoi șantajate

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Româncă violată de fostul partener în Italia. Bărbatul nu a acceptat sfârșitul relației: "A intrat în casă și a folosit violența asupra mea"
Româncă violată de fostul partener în Italia. Bărbatul nu a acceptat sfârșitul relației: "A intrat în casă și a folosit violența asupra mea"

Caz terifiant petrecut în județul Iași, unde nouă tineri sunt acuzați că au violat în mod repetat şi exploatat sexual mai mute fete, toate minore. Cea mai mică dintre victime avea vârsta de doar 13 ani, iar cea mai mare 16 ani. 

Nouă tineri sunt acuzaţi că au violat în mod repetat şi exploatat sexual nouă fete, toate minore, cea mai tânără victimă având doar 13 ani. Mulţi dintre băieți erau ei înşişi minori la data comiterii faptelor. Şi mai revoltător, scrie Ziarul de Iași, este că aceștia sunt acuzaţi de viol în formă continuată, trafic de minori, lipsire de libertate şi pornografie infantilă. Cu toate acestea, ei au putut depune la dosar caracterizări inclusiv din partea primarului comunei, din care rezultă că sunt „băieţi cuminţi şi respectuoşi”.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-ar fi petrecut între sfârşitul anului 2017 şi iulie 2020, însă numărul victimelor şi agresorilor, ca şi perioada îndelungată de timp scursă de la comiterea faptelor, i-a făcut pe procurori să nu poată determina detaliile tuturor infracţiunilor săvârşite.

Cu toate acestea, s-a stabilit că activitatea celor 9 tineri a început în cursul lunii august 2017, când unul dintre băieți, pe atunci în vârstă de 16 ani, a cunoscut o minoră în vârstă de 13 ani. Ulterior, băiatul a început să îi ceară fetei să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi băieţi, ameninţând-o că o va părăsi sau că o va bate. Totodată, o şantaja pe fată cu divulgarea unor înregistrări video făcute în momentele de intimitate. 

 

Clienţii ocazionali plăteau între 50 şi 70 de lei

 

Astfel, în urma amenințărilor, fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu 5-6 băieţi sau chiar mai mulţi într-o singură seară. Clienţii ocazionali plăteau între 50 şi 70 de lei.

Cazul minorei de 13 ani nu este unul singular, căci și alte fete au fost racolate prin aceleaşi metode de cei nouă. În plus, se pare că tinerii nu aveau nicio reţinere să se laude în sat cu faptele lor.

Întâmplările au ieşit în cele din urmă la iveală în iulie anul trecut, când băieții au început să fie chemaţi pentru a da declaraţii cu privire la faptele comise, relateaza ziaruldeiași.ro. În timpul verificărilor, aceștia nu şi-au recunoscut faptele, ci au susținut că a fost vorba de relaţii sexuale liber consimţite.

Cu toate acestea, într-un final, în faţa instanţei unii dintre aceştia au afirmat că ar regreta cele întâmplate. 

Tânărul care avea 16 ani la data comiterii faptelor a primit cea mai lungă pedeapsă: 10 ani şi 8 luni de închisoare. Ceilalți tineri s-au ales cu diverse condamnări, în funcție de vârstă, mulți dintre ei fiind minori. Patru inculpaţi, dar şi procurorii, au declarat apel împotriva sentinţei, mai arată jurnaliștii ieșeni.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel