Caz șocant: O mamă și-a bătut fetița pentru a se răzbuna pe soțul ei, plecat la muncă în Olanda

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii din Constanța anchetează un caz șocant, după ce un bărbat le-a cerut ajutorul, după ce a intrat în posesia unor imagini în care una dintre rudele sale își bate și își umilește fetița de nici 3 ani.

Din primele informații, se pare că este vorba despre o femeie, mama fetiței care voia să-i atragă astfel atenția tatălui copilei. Bărbatul o anunțase că vrea să divorțeze pentru că are pe altcineva, informează ȘtirileProtv.

Imediat ce a aflat de fapta acesteia, unchiul fetiței, le-a cerut ajutorul autorităților. Astfel, în scurt timp, polițiștii constănțeni au început o anchetă.

În imagini se vede cum, furioasă, mama fetiței o lovește pe micuță. Aceasta ar fi vrut să se răzbune pe tatăl plecat la muncă în Olanda.

Acum, tatăl fetiței este așteptat să se întoarcă în țară, fiind singurul care poate lua copii din grija asistenților maternali la care au ajuns în urma acestui incident.

 

Tatăl, plecat la muncă în Olanda

 

Cei doi soți sunt căsătoriți de zece ani și au împreună trei copii, fetița fiind cea mai mică. Tatăl a plecat înainte de sărbători la muncă, în Olanda, și i-a lăsat pe cei mici în grija mamei. Pentru că aceasta bănuia că o înșală, mama fetiței a decis să se răzbune pe soț umilind-o și agresând-o pe micuță.

Mama fetiței are 29 de ani și este cunoscută pentru ieşirile necontrolate. Martorii audiați în acest caz au relatat că aceasta obișnuia să își lovească frecvent copii pentru a atrage atenția soțului său.

În urma faptei sale, mama fetiței s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar femeia a fost reținută 24 de ore, urmând ca duminică, procurorii să ceară arestarea preventivă a acesteia, sub acuzația de violență domestică, informează ȘtirileProtv.

 

Un român a pus la cale un plan diabolic: Și-a aruncat fiul în aer, pentru a se răzbuna pe fosta soţie 

 

Un caz asemănător a avut loc și înainte de sărbători, când un individ care, din dorinţa de a se răzbuna pe fosta soţie, a aruncat în aer locuinţa în care se afla împreună cu fiul de 7 ani.

Curtea de Apel Bacău a pronunţat o sentinţă definitivă în cazul bărbatului, în vârstă de 40 de ani, din Piatra Neamţ, care a pus la cale un plan diabolic, provocând o explozie în locuinţa în care se afla împreună cu fiul de doar 7 ani.   

În acest mod dorea să se răzbune pe fosta soţie, care divorţase de el. Judecătorii i-au interzis inculpatului mai multe drepturi, inclusiv cele părinteşti, pe o perioadă de 4 ani după ce execută pedeapsa principală.   

Bărbatul a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi distrugere. Pentru cele două fapte s-au aplicat pedepse de 8, respectiv 3 ani şi 6 luni de închisoare, urmând ca inculpatul să execute 12 ani şi 2 luni de închisoare.   

Infracţiunile au avut loc pe 27 ianuarie 2021, într-un bloc din Piatra Neamţ, când individul a provocat intenţionat o explozie în camera unde se afla alături de fiu. Acesta a premeditat fapta, neîmpăcându-se cu ideea că a pierdut custodia copilului rezultat dintr-o scurtă căsnicie. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel