Caz șocant în Franța: Adolescent găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Opinia publică din Franța este în stare de șoc, după descoperirea macabră de duminică seară din localitatea Tarascon.  Trupul unui adolescent a fost găsit într-o găleată, cu capul mâncat.

Poliţia din Bouches-du-Rhône a făcut o descoperire macabră duminică seară, în localitatea Tarascon. Potrivit publicației Le Figaro, autorităţile au fost alertate de către un bărbat care anunţa că într-o pungă, aflată în interiorul unei vile, se află corpul tranşat al unui om.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit vila goală, însă, în urma investigațiilor suplimentare ofiţerii au găsit în interiorul vilei un sac ce conţinea cadavrul unui adolescent de 13 ani. Corpul minorului a fost găsit într-o găleată, tranşat, iar capul îi era parţial mâncat.

"Există urme de sfâșiere a cărnii de pe corp. Nu știm cum au fost smulse aceste bucăți de carne. Ar fi putut fi folosit un cuțit, un clește sau chiar dinții. Medicii legişti vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a transmis poliţia, prin intermediul unui comunicat.

Obiecte folosite la ritualuri satanice

 

Potrivit sursei citate, tânărul era înregistrat în evidenţele poliţiei, după ce cu două zile înainte a fugit dintr-o casă de copii din Marsilia. 

În interiorul vilei au fost găsite, de asemenea, mai multe obiecte folosite la diverse ritualuri satanice. Poliţia a deschis imediat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la uciderea copilului şi pentru a identifica ucigaşul.

Între timp, în noaptea de luni spre marți, proprietarul vilei unde a fost găsit cadavrul, cunoscut pentru ieşiri violente şi ca având mai multe afecțiuni psihice, a fost văzut în timp ce fugea pe străzile din localitate. Un poliţist l-a împușcat mortal pe individul de 33 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel