Caz REVOLTĂTOR la Dublin: Român, umplut de sânge în plină stradă. Atacatorul, un minor, scapă fără acuzație

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român din Dublin a fost bătut în plină stradă de un adolescent delicvent. Atacatorul a fost reținut și apoi eliberat de poliție.

Un adolescent din Dublin, cunoscut poliției pentru comportamentul său violent, a atacat un român în plină stradă, pe care l-a lovit puternic în zona feței și l-a umplut de sânge.

Potrivit publicației dublinlive.ie, un român de 38 de ani, care locuiește în Irlanda din 2008, fuma o țigară pe trotuar în momentul în care a fost abordat de un tânăr. Adolescentul l-a întrebat pe acesta câte e ceasul și l-a lovit cu pumnul în față atunci când românul și-a verificat telefonul mobil.

Minorul a fost eliberat

 

"Eram în drum spre casă, veneam de la serviciu. Am coborât din autobuz și m-am oprit sub o schelă ca să fumez o țigară”, a declarat românul. "Cineva a trecut cu bicicleta pe lângă mine și s-a oprit brusc. M-a întrebat ce oră este. Era întuneric și mi-am scos telefonul pentru a vedea ora. Era exact ora 19:22. Îmi voi aminti tot timpul asta”, a mai spus victima.

Până să apuce să ridice privirea din telefon, românul a fost lovit puternic în față de adolescent.

"Am scăpat telefonul, dar nu am căzut. Am simțit imediat sângele care îmi curgea pe față. L-am urmărit și l-am prins. Un trecător m-a ajutat să-l prind și apoi a venit poliția”, a mai spus românul.

Câteva ore după atac, românul nu a putut deloc să vadă cu ochiul stâng. El a a mai spus că adolescentul ar fi încercat să îi fure telefonul.

Minorul a fost reținut de poliție, însă a fost eliberat fără acuzație la scurt timp.

roman batut irlanda dublin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel