Caz înfiorător: Româncă, găsită moartă după ce a zăcut trei săptămâni în casă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O femeie a fost găsită moartă în locuința sa, după ce aceasta a zăcut timp de trei săptămâni. 

Potrivit jurnaliștilor de la informatiata.ro, este vorba despre o femeie din Fălticeni, județul Suceava. Femeia a fost găsită moartă după ce o vecină a sunat miercuri, 17 noiembrie, la numărul de telefon 112 și a reclamat că nu a mai văzu-o pe femeie de trei săptămâni. De asemenea, aceasta nu era de găsit, căci nici nu răspundea la ușă.

Astfel, în urma apelului, la fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, constatând faptul că ușa de acces în apartament este încuiată pe interior, iar la solicitări nu răspundea nici o persoană.

Ca urmare a acestei situații, a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni. Aceștia au forțat ușa de acces în interiorul apartamentului. Acolo, pompierii au descoperit o scenă macabră. Femeia a fost găsită decedată pe patul din sufragerie.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că aceasta locuia singură. Totodată, femeia era cunoscută cu afecțiuni psihice și nu păstra legătura cu vecinii sau cu alte persoane.

Potrivit autorităților, cadavrul acesteia se afla în stare avansată de putrefacție, iar în urma examinării corpului s-a constatat faptul că nu sunt urme de violență, scrie informațiata.ro.

 

Româncă, ucisă în bătaie și lăsată să zacă două zile în casa unui bărbat paralizat

 

Un caz asemănător, însă mult mai violent, a avut loc în urmă cu câteva zile tot în județul Iași, unde o femeie a fost găsită moartă în casa unei cunoștințe. Victima ar fi agonizat două zile după o bătaie cruntă, iar în cele din urmă și-a pierdut viața.

Suspectul principal care este prieten cu proprietarul locuinței în care s-a întâmplat nenorocirea, și-a recunoscut parțial faptele și a fost încătușat. Femeia de 54 de ani a fost găsită moartă într-o casă din comuna Ciurea, judeţul Iaşi. Acolo făcea curăţenie şi îl ajuta pe proprietar un bărbat paralizat în vârstă de 56 de ani.

Totul a început când în casa acestuia a venit un vecin, care, după o altercaţie cu femeia, ar fi bătut-o crunt şi a lăsat-o să zacă neajutorată. În scurt timp, aceasta şi-a dat ultima suflare, chiar sub ochii proprietarului, care a asistat neputincios la întreaga scenă.

Un alt vecin, venit după câteva zile în vizită la bărbatul paralizat, a găsit-o pe femeie şi a alertat poliţia.

În urma incidentului, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, risca până la 20 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel