Caz cutremurător: Poliţist român de frontieră, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un poliţist de  frontieră, de 43 de ani, din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort luni, 23 noiembrie, la locuinţa părinţilor săi. Bărbatul locuia în acelaşi imobil cu părinţii şi a fost găsit în stare de inconştienţă în pat, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului.

Luni, urma să plece cu o rudă să vândă nişte animale. Văzând că nu răspunde la uşă, membrii familiei au intrat în casă, iar imaginile i-au îngrozit. Bărbatul era într-o baltă de sânge, pe pat, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Alături de el era căzut pe podea un flex, care se afla în stare de funcţiune.

Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând decesul. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Bărbatul nu era căsătorit şi era cunoscut ca fiind o persoană liniştită. Îşi desfăşura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni, scrie adevarul.ro.

În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel