Cățelușa Tașa torturată de 3 brăileni, adoptată în Anglia

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.
Cățelușa de cinci luni, torturata de trei bărbați care s-au filmat în timp ce îi tăiau coada cu toporul, va avea o nouă familie.

Tașa, cățelușa de cinci luni din Brăila, torturata de trei bărbați, va fi adoptată de o asociație pentru protecția animalelor din Marea Britanie.

 

 

Veterinarii din București, care au îngrijit-o după ce i-a fost tăiată coada, au primit zeci de cereri de adopție din Europa, dar și din Statele Unite ale Americii, scrie Ziarul Românesc.

 

Astfel, cățelușa va pleca în Anglia, unde va fi adoptată de o familie până la sfârșitul anului. Costurile deplasării vor fi suportate de mai mulți iubitori de animale.

 

Cei care au chinuit animalul, printre care și proprietarul, au fost amendați cu câte 1.500 de lei de inspectorii DSV. Pe numele lor au fost deschise și dosare penale pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, infracțiune care se pedepsește cu amenda sau închisoare de la trei luni, la un an.

 

În urmă cu o săptămână, proprietarul cățelușei a postat pe Facebook un film în care se vedea cum unui câine îi este tăiată coada cu un topor. Imaginile care au revoltat mulți români, dar şi străini, au făcut înconjurul canalelor de știri și au fost subiect de dezbatere la tv.

 

Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

 

 

Doi dintre ei, stăpânul şi cel care a dat cu toporul au fost chemaţi la poliţie, la audieri.  Pe 7 octombrie, polițiștii au luat si cățelușa schingiuită și au ținut-o într-o magazie, pana când a fost preluata de o asociație pentru protecția animalelor.

 

Mii de oameni au semnat o petiție online prin care cereau pedepsirea celor trei indivizi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel