Cătălin abia s-a întors din Italia și și-a ucis iubita. O fetiță de nici doi ani a rămas fără mamă (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tânăra de 32 de ani găsită moartă, aseară, în maşina iubitului ei, pe o stradă din municipiul Bacău, se numeşte Adriana Andone. Presupusul criminal, concubinul femeii, este în continuare căutat de poliţişti.

Poliţiştii din Bacău sunt în alertă, după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă, seara trecută, în maşina iubitului său, Cătălin Dobre. Chiar el a fost cel care a dat alerta.

A sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis iubita, apoi a ameninţat că se aruncă în Canalul Bistriţa.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din Bacău au găsit-o pe Adriana moartă, abandonată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului.

Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

 

Adriana Andone avea o fetiţă de nici 2 ani


„Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului", a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Cătălin se pare că tocmai se întorsese din Italia, spun surse locale și o suspecta pe concubina sa că are pe altcineva, la baza crimei așadar fiind gelozia, potrivit observator.tv. Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat.

 

Cercetările continuă

 

„În momentul de faţă se fac cercetări conduse de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Există unele suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a anunţat Cristinel Ciocântă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Bacău.

Adriana Andone locuia în comuna Corbasca şi avea o fetiţă de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel