Câștigătorul Chefi la Cuțite 16 decembrie 2020. A luat marele premiu

Diana Popescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la Cuțite 2020. Miercuri, 16 decembrie se decide câștigătorul Chefi la Cuțite 2020. În finală s-au calificat Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru.

UPDATE! Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la Cuțite 2020. 

De departe, favorita publicului pentru a câștiga Chefi la Cuțite este Roxana Blenche. Aceasta a fost alături de Ionuț Bele unul dintre cei mai constanți concurenți de-a lungul acestui sezon.

Echipa bulinelor condusă de chef Florin Dumitrescu a fost mult mai unită decât a oponenților din finală, Ionuț și Maria care au fost în echipa lui chef Sorin Bontea. Ionuț Bele a demonstrat că este un bucătar foarte priceput, care a luat punctaje maxime de foarte multe ori și a fost la bătaie mereu cu Roxana Blenche, reușind de multe ori chiar să o întreacă, numai că individualismul și cearta cu adversarii din celelalte echipe nu l-au făcut prea plăcut publicului. Cu toate acestea, el are foarte mulți fani, spre deosebire de Maria Șandru care a fost una dintre cele mai controversate prezențe din sezonul 2020 al Chefi la Cuțite.

Prezența Mariei Șandru în finală a fost o surpriză pentru toată lumea, deși aceasta a demonstrat că este o bucătăreasă foarte pricepută, obținând punctaje mari de-a lungul întregului concurs. Duelul permanent însă și cearta cu propriii coechipieri nu au ajutat-o foarte mulți, aceasta având de suferit în finală. Reamintim că în finala Chefi la Cuțite, finaliștii trebuie să-și aleagă membri ai echipelor care să-i ajute la gătit, astfel că relațiile de prietenie pe care le-au dezvoltat de-a lungul concursului contează foarte mult. Din semifinale deja, o parte importantă dintre concurenții talentați au spus că nu vor să gătească pentru Ionuț Bele și Maria Șandru. Cu toate acestea, chef Florin Bontea a insistat și chiar le-a spus celor doi concurenți că pot alege pe oricine a participat în acest show să-i ajute.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite

 

Cristi, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a plâns după ce a ratat finala, fiind de asemenea unul dintre concurenții foarte buni ai acestui sezon. El a spus clar ca nu va accepta să îi ajute în finală pe nici unul din echipa "dungilor", adică nici pe Ionuț, nici pe Maria. 

Astăzi de la ora 20:00, Antena 1 va difuza finala, episodul de ieri terminându-se la alegerea echipelor. Dacă nu aveți timp sau nu vă puteți uita la Antena 1 în această seară pentru a vedea câștigătorul Chefi la Cuțite, noi vom publica în acestă seară numele celui care își va adjudeca marele premiu.

Rămâneți pe StiriDiaspora! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel