Casa parohială, spartă în noaptea de Înviere, în timp ce preotul oficia slujba

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Casa parohială, spartă în noaptea de Înviere, în timp ce preotul oficia slujba. Sursa foto: freepik.com
Casa parohială, spartă în noaptea de Înviere, în timp ce preotul oficia slujba. Sursa foto: freepik.com

În cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns în Casa Parohială din satul Copăceni, comuna Săndulești, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.35, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns în Casa parohială, situată în satul Copăceni, comuna Săndulești, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, arată IPJ Cluj.

Din primele informații, ar fi vorba de casa parohială din Copăceni care a fost spartă în timp ce preotul oficia slujba de Înviere la biserica din sat.

Preotul Vasile Ilea a declarat pentru Cluj24 că hoții au mai dat o spargere și la o casă din vecini, ai căror proprietari erau și ei la slujba de Înviere și de la care s-au furat, de asemenea, sume de bani.

”Oficiam slujba de Înviere la biserică și atunci au dat spargerile. A fost o faptă premeditată, săvârșită de oameni fără frică de Dumnezeu”, a spus preotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel