Carte foarte SCUMPĂ, pierdută între Luxembourg și România. Un medic a alertat Poliția

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un medic din Iași a avut parte de un șoc atunci când a văzut că din coletul pe care l-a trimis din Luxembourg către România lipește cel mai valoros lucru: Un tratat de medicină în valoare de peste 1300 de dolari.

Un medic din Iași a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a trimis mai multe colete din Luxemburg. O parte din colete au ajuns la destinație, însă cel mai important a dispărut, relatează publicația BZI.ro.

Medicul ieșean susține că a făcut toate demersurile pentru a afla ce s-a întâmplat cu cel mai prețios obiect din colet. A plătit 1.300 de dolari pentru o carte care o ajută în domeniul unde lucrează. Medicul susține că a fost ignorat de către reprezentanții firmei de curierat, iar situația nu s-a rezolvat. „Când am desfăcut coletul, singurul lucru care lipsea era cartea”, susține ieșeanca.

„Pe data de 25 septembrie am trimis coletele către Iași. Erau mai multe haine, pantofi, lucruri personale, iar într-unul din colete se afla cartea, acel tratat pentru reconstrucția sânului, cumpărat din Luxemburg. Pachetele au ajuns la Iași pe 28 septembrie, acasă la prietena mea. A doua zi, pe 29 septembrie, am ajuns și eu la Iași. Am fost să iau pachetele, însă nici prin cap nu mi-a trecut că lipsește vreunul. Când am numărat coletele lipsea unul. Era cel cu cartea”, povestește medicul.

 Aceasta a sunat imediat la firma de curierat, dar, fiind duminică, nu i-a răspuns nimeni. Medicul susține că pe data de 2 octombrie a primit o veste bună. „M-a sunat o dispeceră să îmi spună că mi-au găsit coletul, să vin să îl iau. L-am luat, am văzut că e sigilat și am plecat. Când l-am desfăcut, am avut un șoc. Eu eram bucuroasă că l-au găsit, dar când am despachetat, am văzut că singurul lucru care lipsea era cartea. Toate celelalte lucruri erau în pachet, numai cartea nu”, spune femeia. Aceasta susține că abia când a fost pierdut coletul a fost întrebată ce conține. Medicul ieșean a depus reclamații la Protecția Consumatorilor, dar și la ANAF și Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel