Carnagiu în Italia. O mașină a intrat în plin într-un grup de tineri: 6 morți și 12 răniți

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer în vârstă de 28 de ani a spulberat cu o mașină marca Audi TT un grup de tineri germani, în localitatea Lutago din Trentino-Alto Adige, Italia. Bilanțul este cu adevărat tragic: șase tineri cu vârste între 20 și 21 de ani au murit, iar alți 12 au ajuns la spital.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când autoturismul, condus de tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în plin într-un grup de turiști germani ce mergeau pe marginea șoselei, relatează Corriere Della Sera.

Martorii au descris pentru publicația citată scenele îngrozitoare. Trupurile sfârtecate erau aruncate peste tot, iar la fața locului au sosit peste 100 de salvatori. Autoritățile au instalat chiar și un cort, pentru triajul și tratarea răniților.

Intervenția a fost una extrem de complicată, deoarece era întuneric iar unii dintre ei nu aveau actele de identitate la ei.

În urma impactului, șase tineri germani au murit pe loc, iar alții 12 au suferit răni. Trei dintre răniți au fost transportați în stare critică la spital.

Șoferul vinovat are 28 de ani și este din Chienes. Potrivit polițiștilor, acesta era beat atunci când s-a produs tragedia, iar în acest moment se află la spital. El va fi preluat de carabinieri, care au emis deja un ordin de arestare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel