Care sunt cele mai copilăreşti lucruri pe care le fac zodiile. Săgetătorul, în topul clasamentului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
topul zodiilor copilaroase
topul zodiilor copilaroase

Ați avut vreodată de-a face cu un adevărat „copil mare”? Aveți și un prieten care devine furios atunci când ceva nu este așa cum și-ar dori? Sau ți s-a întâmplat să cunoști o persoană care țipă când nu obține ceea ce își dorește?  Să aflăm împreună care sunt cele mai infantile semne ale zodiacului, pentru a le evita, atunci când este nevoie.  

Capricornul -  locul cinci

Capricornul, un semn de pământ, este unul dintre „copiii mari” din tot zodiacul! Nativii Capricorn iubesc să fie îngrijiți și alintați. Nu este vorba doar să le gătești și să le speli vasele, ci să-i îmbrățișezi și să petreci timp cu el pur și simplu  jucându-te !
În esența lor, Capricornii sunt niște bebeluși adevărați.

Racul - locul patru

Pe locul patru în clasamentul nostru îi găsim pe toți cei născuți sub semnul Racului. Acest semn este unul dintre cele mai puerile din tot zodiacul! Capriciile și schimbările bruște ale dispoziției dau senzația că nu știi niciodată la ce să te aștepți de la ei. Viața racilor seamă cu cea a copiilor. Dacă aveți de-a face cu o persoană născută sub semnul Racului, vă sfătuim să vă înarmați cu multă răbdare, dar nu vă faceți griji. Cu ei distracția și tandrețea  par nesfârșite!

 

citeste si: Cele mai mai inteligente și mai intuitive semne din zodiac. Nativii Rac, în fruntea clasamentului  

 

Balanța -  locul trei

Balanța este unul dintre cele mai copilărești semne ale întregului zodia. Uneori par să nu fi crescut niciodată. Toți cei născuți sub semnul Balanței tind  întotdeauna să exagereze. Fie că este o glumă, o distracție sau un moment de furie și invidie, poți fi sigur că Balanța o va duce la cele mai înalte extreme. Pe scurt,  ei și gestionează emoțiile la fel ca și copiii!

Gemenii -  locul doi

Cei născuți sub semnul Gemenilor se află pe locul doi în clasamentul nostru: bebeluși adevărați! Din păcate, acest lucru strică adesea relațiile cu ceilalți oameni. De fapt, Gemenii iau adesea decizii iraționale pe care apoi le regretă. Ei se asigură întotdeauna că nu vor suferi consecințele acțiunilor sale și aruncă sarcinile și responsabilitățile asupra celorlalți, fără să-și asume niciodată nimic. Sunt cu adevărat dificili, dar și foarte distractivi.

Săgetătorul -  primul loc în clasamentul celor mai infantile semne

Veseli, mereu gata să se distreze și să se joace, Săgetătorii sunt incapabili să ia o discuție în serios și niciodată nu sunt îngrijorați de viitor. Chiar dacă trăsăturile lor de caracter sunt absolut fantastice, uneori este dificil să ai de a face cu un Săgetător. Adesea, este imposibil să poți cu ei o discuție serioasă, deoarece ei nu au nicio idee despre ce înseamnă să îți asumi responsabilitatea. Pe scurt, Săgetătorii sunt o adevărată sabie cu două tăișuri!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel