Horoscop 15 - 21 martie: Stelele vă vor uimi în această săptămână! Surprizele pe care planetele le au pentru fiecare semn zodiacal

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 15 - 21 martie Stelele vă vor uimi în această săptămână! Surprizele pe care planetele le au pentru fiecare semn zodiacal
Horoscop 15 - 21 martie Stelele vă vor uimi în această săptămână! Surprizele pe care planetele le au pentru fiecare semn zodiacal

Norocul și destinul tău sunt scrise în stele, iar acestea sunt predicțiile pentru cele 12 semne ale zodiacului în perioada 15 - 21 martie 2021. Ce surprize vei experimenta în următoarele zile?

Primăvara vine în această săptămână! Sâmbătă, 20 martie, o parte a lumii va asista la o schimbare importantă, nu numai în climă sau mediu, ci și în energia pe care o vor emite cele 12 semne al zodiacului.

Citește și: Horoscop special, Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină

Săptămâna va începe pe 15, care împreună va da un 6, conform numerologiei, acest simbol este puternic legat de compresie, sensibilitate, simțul responsabilității, echilibru și onestitate.

În continuare, vă vom arăta surprizele pe care stelele și planetele le-au marcat special pentru dvs. Anticipați surprizele pe care le veți primi și ar putea schimba cursul vieții voastre. 

Vezi și: Horoscop. Echinocțiul de primăvară, semnificație puternică pentru zodii: 20 martie, ziua în care viața se schimbă complet

 

Horoscop 15 - 21 martie - Berbec

 

În această săptămână a lunii martie aveți o misiune foarte importantă. Dacă doriți o schimbare reală, trebuie să vă dovediți și să modificați obiceiurile care vă îndepărtează de obiectivele dvs. specifice. În dragoste veți fi calmi. Dacă nu aveți un partener, este o idee bună să lucrați mai mult la stima de sine și la echilibrul emoțional.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Taur

 

Al șaselea simț va fi mai prezent ca niciodată, te va ajuta să iei decizii puternice și viața îți va pune mai multe teste care te vor ajuta să crești emoțional și spiritual, să nu renunți la planurile tale și să te asiguri că te înconjori de oameni care te inspiră. 

 

Horoscop 15 - 21 martie - Gemeni

 

Veți simți că totul va conspira în favoarea dvs., planetele și stelele vă vor facilita zilele săptămânii. Ar trebui să acordați o atenție specială atitudinii cu care vi se adresează ceilalți, să nu îi lăsați să vă rănească sau să vă facă să vă simțiți mai mic, mai neînsemnat.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Rac

 

În următoarele câteva zile veți simți că nu vă veți potrivi nicăieri, face parte din noua energie pe care o veți crea în timpul săptămânii. Veți asculta mai mult inima și nu vă lăsați doborâți de comentariile sau criticile celor apropiați. În tărâmul iubirii, totul se va complica, veți simți că partenerul/a se îndepărtează sau se comportă ciudat.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Leu

 

Lăsați-vă inima să vorbească mai mult în următoarele câteva zile, lucrați pentru a nu vă supăra atât de ușor, fiți mai empatici, amabili, prietenoși și oferiți-vă ajutor oricui credeți că are nevoie. Ascultând de ceilalți vă veți da seama că veți obține mai mult decât să-i ignorați. În dragoste nu vei avea progrese, totul va stagna.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Fecioară

 

Cei mai răi dușmani pe care i-ai putea avea sunt gândurile tale. În timpul săptămânii mintea ta se va rătăci în lucrurile pe care vrei să le faci și te sperie. Stelele vor fi alături de voi pentru a vă oferi dragostea și sprijinul lor în timpul acestor schimbări importante care vor marca un viitor și un trecut în viața voastră. 

 

Horoscop 15 - 21 martie - Balanță

 

Săptămâna aceasta va fi esențială pentru dvs., după momente plăcute și pasaje dureroase, veți găsi un echilibru care va dura până când veți decide să vă modificați mediul. Stelele v-au marcat zilele ca oportunități de a afla despre familia, prietenii și partenerul/a dvs.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Scorpion

 

Zilele voastre vor fi pozitive, o energie vă va invada activitățile, deciziile și proiectele viitoare, așa că, sub sprijinul vedetelor voastre, puteți experimenta lucruri noi, poate vă reînnoiți cu lucruri simple, cum ar fi o schimbare de aspect. În domeniul iubirii va trebui să reflectezi dacă partenerul este în conformitate cu așteptările.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Săgetător

 

Uneori zilele par întunecate și simți că nimeni nu te înțelege sau nu te înțelege, nu te panica, toți oamenii trăiesc momente care îi ajută să-și depășească fricile. Misiunea ta pentru această săptămână va fi să îți asumi mai multe riscuri și să nu te temi de soartă. Îndrăgostit, poate veți găsi un semn care vă va invita să faceți un pas crucial în relația dvs.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Capricorn

 

Primăvara va avea un efect puternic asupra ta, lucrurile pe care ți le-ai imaginat și visat vor fi în cele din urmă mai apropiate. Amintește-ți că nu este vorba de magie sau noroc! Cu ajutorul stelelor trebuie să lucrezi din greu pentru a străluci în lume cu ale tale talente și virtuți.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Vărsător

 

Trebuie să știi cum să alegi luptele. Dacă prietenii tăi vin să-ți ceară ajutor și știi că nu îți pun niciodată cuvintele în practică, este mai bine să te îndepărtezi și să le dai spațiul lor pentru a reflecta. Nu te purta emoțional sau fizic printr-o situație care nu este. În dragoste totul va fi mai bun ca niciodată.

 

Horoscop 15 - 21 martie - Pești

 

Primăvara va veni la tine într-un mod unic, fiind o persoană visătoare și romantică, noul anotimp al anului va aduce mii de surprize și învățături incredibile pentru tine. Este o chestiune de timp pentru a fi atent la semnele care ar putea schimba cursul vieții tale în școală, muncă și pe tărâmul iubirii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel