Cele mai mai inteligente și mai intuitive semne din zodiac. Nativii Rac, în fruntea clasamentului  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
horoscop intuitie semne
horoscop intuitie semne

Care sunt cele mai intuitive semne ale zodiacului?Ați întâlnit vreodată pe cineva de care a fost imposibil să ascundeți un fapt sau un sentiment? De fapt, există oameni care sunt capabili să „ ghicească” tot ce se întâmplă în viața altora, pur și simplu dintr-o singură privire. Nu, nu e vorba de magie, ci despre intuiție. Să aflăm, deci, primele cinci poziții ale semnelor cărora nu le puteți ascunde nimic. 

Scorpion: locul cinci

Pe locul cinci al clasamentului îi găsim pe ei născuți sub semnul Scorpionului. Nativii scorpion sunt foarte sensibili și intuitivi. Cei născuți sub acest semn iubesc totuși concretitatea și întrebările clare, din acest motiv sunt primii care nu-și cred intuițiile! Dacă ar putea contacta mai mult cu lumea lor interioară, ar fi mult prea puternici pentru a fi opriți!

Taur: locul patru

Taurii ar fi ghicitori desăvârșiți, dacă mintea lor nu ar fi adesea distrasă de alte chestiuni mai abstracte și mult mai importante.  Taurii sunt foarte buni la „adulmecarea ” și „ simțirea” problemelor altor persoane, însă doar atunci când nu li se adresează direct.
Pe de altă parte, atunci când este vorba de a vorbi despre lumea lor, Taurul devine confuz și transformă totul în haos.

Capricorn: locul trei

Aveți grijă să nu subestimați  abilitățile intuitive ale Capricornului. Chira dacă este extrem de rațional și cu picioarele plantate pe pământ, nativii acestui semn se prefac că nu știu ce se întâmplă. Capricornul își folosește intuițiile pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți. Un concurent adevărat, capabil să transforme sentimentele într-o armă!

Pești: locul doi

Cei născuți sub semnul Peștilor se numără printre cei mai sensibili și intuitivi oameni din întregul zodiac. Chiar dacă, se pare că ei trăiesc în lumea viselor, ceea ce âi face să pară desprinși de tot și de toți, ar fi bine să nu vă lăsați păcăliți! Peștii sunt perfect sincronizați cu lumea subtilă și sunt capabili să capteze și cea mai mica vibrație. Pe scurt, sunt adevărate radare emoționale!

 

citeste si. Planeta Venus intră în Berbec pe 21 martie. Zodiile, sub influența fenomenului cosmic. Gemenii, puși pe schimbări, iar Capricornii au parte de surprize

 

Rac -  primul loc în clasamentul semnelor intuitive

Nu putem să nu-i încoronăm pe toți cei născuți sub semnul Racului ca fiind cei mai intuitivi oameni din horoscop. De fapt, sunt tocmai oamenii de care este imposibil să ascundem ceva. Nativii Rac au o inteligență  emoțională extrem de dezvoltată și, în plus, sunt un semn care nu se oprește niciodată din gândire. Racii analizează minuțios fiecare situație sau persoană, pregătindu-se pentru orice posibilitate. Din acest motiv,  atunci când se întâmplă ceva, Racul „știa deja” că se va întâmpla și, de asemenea, este gata să lupte împotriva situației. Rareori sunt luați prin surprindere și știu înaintea ta cum ești și ce crezi. Pe scurt, sunt adevărați ghicitori! 

Sursa: instanews.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel