Horoscopul răzbunării: Semnele zodiacului, care nu ezită să riposteze. Fecioarele prin bârfe, iar Leii prin manipulare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
horoscop cum se razbuna semnele
horoscop cum se razbuna semnele

Horoscopul răzbunării: Care dintre semnele zodiacului nu ezită să riposteze dur dacă cineva îl supără. Nu toată lumea știe cum să gestioneze anumite situații. De fapt, unele semne zodiacale sunt extrem de răzbunătoarea și nu iartă nici cea ai mică greșeală.

 

Berbecul - Nativii acestui semn nu ține mult timp supărările în sufletul și nu se gândesc la răzbunare. Dacă priește o palmă, berecul imediat riposează. Dacă nu reacționează imediat, atunci peste puțin timp berbecul uită supărarea și poate comunica calm cu cel care l-a supărat.  Berbecii pot fi răzbunători doar doar se întâmplă ceva ieșit din comun. Și atunci, acea persoană va dispărea pentru totdeauna din viața lui. 

Taur - Taurii nu sunt persoane răzbunătoare, dar dacă îi superi, s-ar putea să-şi arate şi cealaltă faţă, mai puţin plăcută. Pentru că sunt foarte inteligenţi, vor încerca să profite de acest lucru şi să îşi umilească un pic adversarul.

Gemeni - Gemenii se răzbună amoros! Mai exact, dacă un nativ geamăn vrea să se răzbune pe un prieten, atunci va încerca să îi cucerească acestuia partenera. De cele mai multe ori gemenilor le reuşesc acest gen de planuri!

Rac - Racii sunt firi paşnice şi blânde, care se supără foarte greu pe cineva. Atunci când o fac au un motiv bine întemeiat. Când vine vorba de răzbunare, ar fi bine să te fereşti de ei. Pe cât de blânzi sunt în viaţa de zi cu zi, pe atât de malefici pot fi atunci când se răzbună. Răzbunarea lor presupune adesea durere fizică sau manipulare mintală.

 

citeste si. Horoscopul femeilor. Secretul personalității româncelor în funcție de zodie și cele 4 elemente din astrologie: De la îngeri la demoni

 

Leu - Nativii zodiei leu sunt nişte războinici. Dacă nu sunt provocaţi, leii nu provoacă. Totuşi, când vine vorba de răzbunare, te poţi aştepta la orice din partea lor: de la  durere fizică, manipulare,  până la înşelătorie și umilinţă.

Fecioară - Fecioarele se răzbună de cele mai multe ori prin bârfe. Dacă ai ghinionul să deranjezi un nativ al acestei zodii, aşteaptă-te ca fecioara să răspândească în jurul său numai bârfe.

Balanţă - Pentru că e o fire uşor antisocială, balanţa nu se va răzbuna imediat pe inamici. Mai întâi se va retrage, va pune la cale un plan bine gândit şi abia apoi va trece la acţiune. Aşteaptă-te, din partea unui nativ balanţă, la critici dure, ameninţări şi chiar la umilinţă.

Scorpion - Scorpionii au o inteligenţă sclipitoare, chiar dacă, de multe ori, nu vor ca cei din jurul lor să ştie acest lucru. Dacă un scorpion va vrea să se răzbune, e foarte posibil să îţi facă un rău considerabil – să facă ceva să îţi pierzi job-ul sau să îţi atace chiar şi familia.

 

citeste si: Horoscop țigănesc. Patru zodii vor înota în bani în luna martie

 

Săgetător - Fire romantică, săgetătorului nu-i prea stă mintea la răzbunări, însă atunci când vrea să îi facă rău cuiva, de obicei răspunde cu aceeaşi monedă. 

Capricorn - Capricornii sunt persoane inteligente şi atunci când vor să se răzbune pe cineva nu o fac imediat. Ei vor urmări cel mai bun moment pentru răzbunare, şi vor ataca atunci când “victima” lor se va aştepta cel mai puţin.

Vărsător - Visători prin definiţie, vărsătorii chiar nu se prea pricep la răzbunări. Probabil că vor încerca să pună în aplicare vreo idee pe care au văzut-o într-un film sau de care au auzit la altcineva, dar vor eşua. Practic, ei nu ştiu cum să se răzbune.

Peşti - Personalităţi puternice, peştii vor găsi cea mai creativă soluţie pentru a se răzbuna. Pentru ei, răzbunarea este mai degrabă o provocare, pe care o acceptă cu mult entuziasm. Cel mai probabil vor face ceva pentru a-şi pune “victima” într-o lumină foarte proastă.

sursa: expanc.ru

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel