Planeta Venus intră în Berbec pe 21 martie. Zodiile, sub influența fenomenului cosmic. Gemenii, puși pe schimbări, iar Capricornii au parte de surprize

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
venus intra in berbec
venus intra in berbec

Planeta Venus intră în zodia Berbec pe 21 martie 2021, dată de la care putem asista la o adevărată examinare a relațiilor de iubire ale tuturor semnelor zodiacale. Alinierea astrelor favorizează iubirile explozive și pasionale, trăite la intensități maxime. Aceasta promite fenomenul cosmic care va avea loc duminică seara, când Venus, planeta iubirii, intră în Berbec.

Berbecul, primul semn al zodiacului, este sinonim cu începutul. Este considerat unul dintre cele 4 semne cardinale, deoarece coincide cu schimbarea anotimpului. Intrarea lui Venus în acest semn aduce conspirații pentru dragoste, adică odată cu primăvara, vine și o nouă dragoste pentru unele semne. 

Berbecul (21 martie-20 aprilie) este începutul noului an astronomic. Prin urmare, are o influență puternică asupra tuturor semnelor horoscopului.  Datorită confluenței lui Venus în Berbec, este definitiv că nativii acestui semn să-și țin imulsurile sub control. Dacă sunt implicați într-o aventură de dragoste, este esențial să se gândească și să nu răspundă imeiat la apelul lui Cupidon.

TAUR (21 aprilie - 21 mai) Taurii sunt ceva mai liniștiți din punct de vedere sentimental în această perioadă, iar intrarea lui Venus în Berbec pare să nu îi afecteze deloc din punct de vedere amoros.

GEMENI (22 mai - 21 iunie) Gemenii sunt puși pe schimbări în plan sentimental și au nevoie de ajutorul unui prieten, căci nu se simt foarte pregătiți în legătură cu luarea anumitor decizii.

RAC (22 iunie-22 iulie) Racii au parte de situații care mai de care mai favorabile pe plan amoros. Unii descoperă iubirea cu alți ochi.

 

citeste si: Horoscop rune 22-28 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Fertilitate și belșug pentru Vărsători, protecție divină pentru Balanță

 

LEU (23 iulie - 23 august) Leii au o perioadă bună pentru flirtat. Își redobândesc calitățile de mari cuceritori, iar asta le crește stima de sine.

FECIOARA (24 august - 23 septembrie)  Fecioarele nu au timp de îndrăgosteli, iar focul lor interior este concentrat pe proiecte personale, pe dezvoltarea lor. Despre iubire și noroc în dragoste în cazul acestor zodii putem vorbi abia din vară.

BALANȚĂ (24 septembrie - 23 octombrie) Balanțele pun mare preț pe comunicare în relații, iar data de 21 martie le va aduce toate oportunitățile de a se exprima liber.

SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie) Scorpionii devin tot mai senzuali, iar odată cu intrarea lui Venus în Berbec vor avea un magnetism exploziv, căruia nimeni nu îi va putea rezista.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie - 21 decembrie) Săgetătorii fac tot felul de alegeri pentru viitorul lor sentimental și sunt extrem de concentrați asupra treburilor gospodărești.

CAPRICORN (22 decembrie-20 ianuarie) Capricornii au parte de surprize plăcute. Persoana iubită le poate face cadou un obiect la care visau de mult, dar pe care nu și l-au permis.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie-18 februarie) Vărsătorii sunt și ei pe linia de plutire în dragoste. Au parte și ei de surprize plăcute, de cadouri și alinturi

PEȘTI (19 februarie-20 martie) Peștii traversează o perioadă în care își vor testa relația, iar acolo unde există căsnicii se poate prefigura varianta unui divorț la începutul lunii aprilie, dacă partenerii ajung la concluzia că nu mai pot comunica în nicio limbă.

Sursa: Semana.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel