Carantina, prelungită până pe 31 decembrie în Ucraina

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Guvernul a decis prelungirea aşa-numitei „carantine adaptive”, impusă pentru a opri răspândirea noului coronavirus, din cauza creşterii noilor îmbolnăviri în Ucraina.

„Carantina adaptivă”, o procedură prin care autorităţile pot menţine sau institui restricţii antiepidemice, a fost prelungită până pe 31 decembrie 2020. În plus, Guvernul de la Kiev a înăsprit măsurile restrictive, astfel că manifestările sportive în interior se vor desfăşura fără spectatori, iar competiţiile care sunt parte a unor turnee internaţionale vor putea avea spectatori doar în urma unei autorizaţii speciale emise de Ministerul Sănătăţii din Ucraina, potrivit  tass.ru

Prin urmare, toate meciurile campionatelor şi Cupei Ucrainei se vor disputa fără spectatori. Pentru meciurile internaţionale, cluburile de fotbal vor trebui să obţină o permisiune specială de la autorităţi. Bilanţul epidemiei de coronavirus în Ucraina a ajuns la 276.177 de cazuri de infectare şi 5.229 de decese. În ultimele 24 de ore, autorităţile ucrainene au raportat 5.590 de noi cazuri de coronavirus şi 107 decese. De la începutul epidemiei, 118.699 de ucraineni s-au vindecat de COVID-19.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel